ACB

Feliz enfonsa el MoraBanc (79-86) amb una exhibició més

El base dominicà ha fet una exhibició quan portava 0 punts i -2 de valoració al minut 25

Feliz i Evans han assumit galons per aixecar un partit que s’havia complicat molt quan el MoraBanc Andorra l’havia deixat grogui. El base dominicà, que portava 0 punts i -2 de valoració al minut 25, ha fet 11 punts i 14 de valoració amb cistelles increïbles i guanyadores (x).

Els verd-i-negres han començat llançats amb un Tomic imparable dins la pintura (19-27) contra un MoraBanc Andorra que només trobava els punts de Harding (8). Però l’explosió de Maric i de Dos Anjos ha capgirat el marcador amb un parcial de 12-2 (29-27). Sort n’ha tingut la Penya de l’aparició d’Evans que ha assumit els galons i el lideratge davant el mal dia de Feliz (0 punts) per anotar 4 triples i mantenir viva la Penya. Tot i això un triple al darrer segon de Harding ha situat el 37-35 al descans. La sortida del vestidor ha estat nefasta encaixant un parcial de 12-3 amb passivitat defensiva alarmant i sorprenent (49-38). La reacció de la Penya ha arribat de la mà d’Evans que amb el seu cinquè triple ha donat vida als seus (51-46). Evans ha continuat el seu festival amb un sisè triple per empatar el matx (51-51). Feliz s’ha sumat a la festa i Tyler Cook ha posat la Penya per davant (60-63). Montero (23 punts) ha empatat des del triple al final del tercer quart (63-63). La Penya ha fet una estirada després d’una cistella de Cook i un triple de Ribas (66-71). El MoraBanc ha empatat (71-71). Busquets i Feliz han tornat a donar vida (72-77). El dominicà ha fet un pas més assumint les pilotes calentes sota pressió i no ha fallat (72-79).