Eurolliga

El Barça es juga el segon lloc amb la Virtus Bolonya

Eurolliga. Els blaugrana busquen la revenja després de perdre a Itàlia (80-75) i volen consolidar-se entre els quatre millors

El Barça, enmig de la bomba de la incorporació de Ricky Rubio als entrenaments, rep avui (20.30 h, Movistar) la Virtus Bolonya, un rival que està igualat a la classificació. En el partit de la primera volta els de Roger Grimau van perdre 80-75. Però més enllà de la lluita per a la segona posició el que és important és no fallar per mantenir la distància amb el cinquè classificat. La clau és acabar entre els quatre primers per tenir el factor pista als quarts al Palau Blaugrana. L’equip italià és el tercer classificat al Pallacanestro (13-5) per darrere el Brescia (14-4) i empatat amb el Venècia (13-5) i per davant del Milà (12-6), l’altre equip d’Eurolliga. Jan Vesely (13 punts, 4 rebots i 16,4 de valoració de mitjana) va descansar contra el Palència a l’ACB. A Europa està jugant 21 minuts de mitjana. La Virtus Bolonya té l’ex-ACB Shengelia, l’exjugador del Manresa Iffe Lundberg, que va ser el botxí en el partit d’anada, i altres jugadors de nivell com Hackett, Belinelli, Mickey i l’italià Bruno Mascolo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)