NBA

Els Grizzlies retiraran la samarreta de Marc Gasol el 6 d’abril

Els Memphis Grizzlies no han tardat a reaccionar, un cop Marc Gasol ha anunciat que deixa la pràctica del bàsquet professional. La franquícia en què el pivot de Sant Boi va estar més d’una dècada ja té data per retirar la samarreta amb el dorsal 33. Serà el 6 d’abril, en un homenatge que Marc Gasol rebrà al FedEx Forum coincidint amb el partit contra els Philadelphia 76ers. La franquícia de Tennessee ja havia anunciat el 2019, quan Gasol va ser traspassat als Raptors, que li retirarien la samarreta.

Marc Gasol va jugar onze temporades a Memphis i va ser fonamental per convertir-lo en un equip de play-off, durant set anys consecutius. L’ara president del Girona va ser jugador defensiu de l’any i tres cops escollit per a l’All Star quan jugava a la franquícia amb la qual va jugar 827 partits. Serà el segon jugador amb la samarreta dels Grizzlies retirada, després de Zach Randolph, de qui van retirar el dorsal 50 el desembre del 2021.

Record dels Raptors

Després de convertir-se en un jugador de llegenda pels Grizzlies, Marc Gasol se’n va anar a Toronto, en un pas breu però marcat perquè va aconseguir l’anell de campió. Els Raptors també han reaccionat a l’anunci de retirada. En un comunicat, el president dels Raptors, Masai Ujiri, va declarar que el jugador català “té un lloc especial als cors i memòries de Toronto i del Canadà”. “És un campió a la pista, on la seva increïble visió i magistral defensa van ser parts clau de la nostra victòria el 2019. És un campió a la vida també, amb importants contribucions a comunitats a tot el món a través de la Fundació Gasol”, va dir Ujiri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)