Lliga femenina

L’Spar Girona enllaça el quart triomf sobre el Cadí (83-56)

Quart triomf de l’Spar Girona contra el Cadí la Seu en els quatre duels entre els dos equips des que Íñiguez dirigeix l’Uni. Partit resolt a l’inici del segon quart (25-7), després d’un nou inici demolidor del conjunt gironí (11-0), aquest cop amb Gardner (7 punts, 14 al final del partit) i Etxarri estrenant titularitat amb el basc, desqualificat per dues tècniques a gairebé 8 minuts per acabar.

Tres i no res

El triple de Gardner a 5:55 per acabar el primer quart (11-0) forçava el temps mort de Fabián Téllez, amb el seu equip inèdit en atac (0/4 tirs de camp) i l’Uni anotant amb Tolo (4) i Gardner (7). Palma al segon ofensiu, Brown i Ramette de 4,60 m feien bona la pausa (11-6) i després del segon triple de Gardner (14-6 a 3:39) Roberto Íñiguez era sancionat amb tècnica –l’havien advertit a 4:54. Labuckiene enfilava la màxima amb dues accions seguides al pal baix (21-7) i el Sedis tancava el primer quart amb dues cistelles (-6 de valoració, 6 negatius i un 0); les mateixes que l’Uni en els 11 primers segons del segon quart: 25-7, Bertsch i Peña.

Set de tres

Els triples de López (28-10), Palma (30-17), Mendy (35-17), Soler (35-20), Parra (43-23) i Peña (48-25) amenitzaven un parcial amb tècnica a Téllez (advertit a 3:00, castigat a 2:28) i la defensa zonal visitant fent aigües malgrat alentir el ritme.

Karate press

Remenárová per partida doble, Ramette i Brown, lligaven un 0-8 visitant que en 2:06 que no podia acabar de cap altra manera que amb temps mort gironí i Etxarri anotant a empentes i rodolons en la següent possessió.La navarresa, a qui li assenyalaven la segona falta en atac local a 7:18 (abans a Labuckiene) enllaçava dues cistelles més malgrat el karate press groc (54-36). Tolo de 6 metres feia el 62-44 posterior al triple de Melgoza (7 punts al tercer quart) amb què s’escurçava la diferència, perquè les vermelles només sumaven d’un en un (6/8 de 4,6 m) i el quart s’acabava amb 64-44 (Peña al tir lliure).

Abans d’hora

Íñiguez enfilava el camí dels vestidors a 7:57 per acabar amb 66-44 i després de ser sancionat amb la segona tècnica. Els triple de Peña a 6:59 (71-49) i d’Ygueravide a 5:01 (74-50) establien una nova màxima i l’antiesportiva de Remenárová a Labuckiene a mig camp amb la lituana encarant la cistella després de recuperació s’acabava amb falta en atac d’Ygueravide a 2:48 i l’eslovaca anotant de 5 metres (78-56). Cargol entrava per la valenciana a 1:54 i Remenárová cometia una altra flagrant sobre Labuckiene autora de 7 punts seguits (83-56).