Eurolliga

Fer valer la solidesa a casa

Bàsquet. Eurolliga. El Barça rep l’Alba Berlín, un equip que només ha guanyat un partit a domicili (20.30 h). Roger Grimau tindrà a la seva disposició Michael Caicedo i Alex Abrines

El Barça ha de fer valer la seva fortalesa al Palau Blaugrana en el partit de la 26a jornada de l’Eurolliga d’aquesta nit contra l’Alba Berlín (20.30 h, Movistar+). Els dos equips tenen trajectòries completament oposades a casa i a fora, i mentre els blaugrana sumen dotze victòries i només una derrota davant els seus aficionats, els alemanys només han aconseguit un triomf i acumulen onze derrotes en els seus desplaçaments. El Barça va segon a la classificació amb 17-8 i té una victòria de marge sobre el tercer, el Virtus, mentre que l’Alba ocupa la dissetena plaça, la penúltima, amb només un 5-20.

Els blaugrana s’agafen mot seriosament el partit, ja que en la primera volta van perdre a la pista de l’Alba Berlín per 74-70, quan també era en la zona baixa de la taula. L’entrenador del Barça, Roger Grimau, va comentar del rival: “Tenen un joc molt ràpid, amb molt un contra un, i mouen molt bé la pilota. Haurem de recuperar els nostres bàsics defensius per ser sòlids i competir bé. I en atac, intentar seguir amb el nostre ritme, jugar ràpid com ens agrada, però cuidar bé la pilota perquè són un equip que castiga molt, dels millors en robatoris.” Per aquest partit el tècnic blaugrana tindrà a la seva disposició Michael Caicedo i Alex Abrines, que es van entrenar amb normalitat aquesta setmana, però no va concretar si reapareixeran.

Roger Grimau va remarcar que la inscripció de Ricky Rubio a l’Eurolliga es va fer per temes logístics i legals, i s’ha de tenir paciència. “L’única diferència entre el primer dia i avui és que per temes logístics i legals se l’ha hagut d’inscriure, però seguim en el mateix procés. Està entrenant, el veig content i feliç, però hem de seguir amb aquesta paciència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)