Eurolliga

El Barça tritura l’Alba, que demostra perquè és cuer (93-77)

Els blaugrana han trencat el partit amb un 20-2 abans del descans (51-36)

El Barça, encara sense Abrines, ha triturat l’Alba Berlín (93-77), al qual dominava de 31 punts ja al tercer quart (78-47) i que el seu rival ha maquillat al darrer període. Els blaugrana, davant de 6.975 espectadors, s’ha passejat i Roger Grimau ha aprofitat per repartir minuts pensant en el partit de diumenge contra el Baxi Manresa que, segur, serà un rival més intens. Els alemanys, que havien superat el Barça a Berlín, han demostrat perquè són els cuers de la competició europea. Willy Hernangómez ha estat el més valorat (26) tot i que el millor ha estat Da Silva (10 punts, 10 rebots i 22 de valoració) mentre Paulí ha jugat 17 minuts i Nnaji 8.

El partit ha arrencat amb un encert espectacular dels dos equips però sobretot d’un Barça que portava 9/11 tirs de dos i 2/3 triples. Da Silva, que ha sortit de titular, ha estat el més destacat a la primera meitat amb 12 punts, 5 rebots i 21 de valoració. La resistència alemanya s’ha mantingut fins al minut 15 (31-34). Però llavors els blaugrana han fet un parcial increïble de 20-2 (51-36) abans del descans. Al tercer quart el partit ha quedat trencat ràpidament agafant més de 30 punts. L’últim quart ha estat un pur tràmit.