Lliga femenina

Sant tornem-hi que no és res

L’Spar Girona reprèn la competició, amb dos rivals de màxim nivell a casa a l’horitzó: el Casademont diumenge (18 h) i el Galatasaray la setmana que ve en l’Eurocopa

Setmana llarga i amb el colofó diumenge per a l’Spar Girona, que rebrà el Casademont en la primera jornada després de la finestra FIBA, diumenge (18 h). L’Uni té el conjunt aragonès a dues victòries i recuperar l’average particular seria èpic (65-38, jornada 1). El campió de copa, a més, arriba amb Khayla Pointer (1,70 m, 1998), fitxada ahir. La base de les Indiana Fever té experiència en la lliga –13 partits amb el Leganés el curs passat i 12 punts (20% triples), 4 rebots, 3 assistències i 11 de valoració en 32 minuts de mitjana (20 amb 2/6), 3, 1 i 15 en 35:41 en el 70-100 contra l’Spar Girona–, de l’octubre al gener.

Pointer substitueix Mikayla Pivec (1,78 m, 1997), que va arribar a Saragossa per la lesió d’Helena Oma i que marxa amb 11 partits de lliga i 8 d’Eurolliga amb el Casademont, que amb el moviment reforça la direcció de joc liderada per Mariona Ortiz amb vista als quarts de final de la màxima competició continental –s’enfronten al Çukurova, que durant la finestra ha fitxat Kahleah Copper–, la copa que van guanyar el curs passat i el tram final de la Lliga Femenina (10 jornades de fase regular i els play-off).

L’Spar, que va enllaçar 5 victòries abans del parèntesi, rep dijous de la setmana que ve el Galatasaray en l’anada dels quarts de l’Eurocopa. És l’endemà de l’estrena del Casademont en els de l’Eurolliga, a Mersin. La tornada per a l’equip gironí, a Istanbul, el dia 29.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)