Lliga femenina

El Barça CBS derrota el Lugo i continua pel bon camí (66-50)

Les blaugrana encadenen el seu tercer triomf, donen continuïtat a la bona dinàmica de resultats i s’allunyen encara més del descens

El Barça CBS és superior davant l’Ensino Lugo i encadena el tercer triomf en la Lliga Endesa, els dos darrers com a local, al pavelló Juan Carlos Navarro. El club santfeliuenc ha anunciat l’alta mèdica de Paula Ginzo a última hora, i la pivot, recuperada d’una lesió a l’espatlla, ha pogut participar en un partit en què Erjavec (15 punts), Anderson (15) i Wurtz (13) han estat les jugadores més destacades del conjunt culer.

Les blaugrana no han començat de la millor manera (3-8), però un parcial de 7-0 les ha col·locat per davant en el marcador (10-8) en uns primers deu minuts de màxima igualtat (12-12), en què les catalanes s’han imposat en el rebot, especialment en atac.

El conjunt dirigit per Isaac Fernández ha pres la iniciativa en el segon quart i ha arribat al descans amb un avantatge considerable (30-19), gràcies a un parcial de 16-2 i una bona actuació de Wurtz, que a la mitja part duia 7 punts.

Un parcial de 0-6 de les gallegues a l’inici del tercer període ha complicat les coses per a les locals, que han vist retallat la meitat del seu avantatge (36-30). Tanmateix, les del Baix Llobregat s’han refet, i un triple d’Erjavec ha esvaït els dubtes (45-32), ha permès ampliar la renda i l’equip ha acabat establint el màxim avantatge en arribar a la mitja hora de joc (50-36).

Tot i gaudir d’un bon coixí de punts, el parcial de 0-9 amb què el Lugo ha arrencat l’últim quart ha tornat a fer trontollar per moments el resultat (50-45). Malgrat les adversitats, el Santfeliuenc ha mostrat nervis d’acer en el tram final, ha sabut gestionar el marcador i ha acabat imposant-se amb claredat (66-50).

La victòria permet al Barça CBS obtenir el seu vuitè triomf del curs (8-13) i allunyar-se encara més de la zona de descens, que marca el Gran Canària amb un balanç de 4-17.