Lliga femenina

L’Spar Girona no pot amb el Casademont (50-60)

Setena derrota del curs per a l’Spar Girona a la lliga, la quarta en quatre partits contra els equips que juguen l’Eurolliga i especialment dolorosa per la primera meitat que havien fet les de Roberto Íñiguez. El 12-0 de l’Uni entre el final del segon quart i l’inici de tercer (26-10 Bertsch) encarrilava el partit per a les vermelles, que arribarien a tenir una màxima de 17 (31-14) quan les visitants ja havien apostat per la defensa 2-3 que els permetria canviar la dinàmica amb un 2-14 i, amb quatre triples seguits (2/10 fins el tercer quart) a l’últim quart afrontar els últims 5 minuts per davant (44-49)

Amb pany i forrellat

Magarity assistida per Bertsch en la primera possessió feia el 2-0. La primera cistella i única del primer quart visitant la fa Diallo (2-3), que marxava amb dues faltes a 7:10 per acabar el primer quart i avisada (perdonada) de tècnica per protestar. Ortiz (2-1 de tir lliure) a 4:13 també es s’asseia amb la segona i Mendy, la última titular en seure (entra López a 2:14) sola després de recuperació a 3:10 anotava el 8-4. Els primers tirs lliures locals (3/6 visitants) amb 5-4 faltes son de Gardner a 1:00 (10-5, 2/2).

Gardner enllaçaria 6 punts amb dues suspensions al segon quart (14-8) i el primer triple del partit (0/6 per banda) arribava a 3:01 per la mitja part mitjançant Ygueravide (20-10) amb Geldof (10-7) i Ortiz (14-10) havent anotat en joc pel Casademont i Bertsch a 2:28 feia els últims punts del segon quart (22-10 amb 23-20 rebots, 6-10 pèrdues i 27 a -4 en valoració).

Diallo a 8:15 d’ofensiu tallava el 12-0 gironí i Magarity amb 5 punts seguits ensorrava la defensa zonal blanca (31-14) però Fiebich de 6,75 m (31-17 a 6:43) i la segona entrada d’Oritz a la segona meitat forçaven el temps mort d’Íñiguez (31-19 a 6:04). Atkinson al contraatac enllaçava el 0-9 (31-23) i Ortiz de tres després d’ofensiu visitant escurçava la diferència (33-28, 2-14 amb 2 punts de Gardner i 7 de la base de Mataró). López a l’antiesportiva de Holesinska a 3,7 deixava el 37-31 de tir lliure.

Dos triples seguits de Holesinska a 7:19 i a 6:56 empataven a 41 i Gardner mantenia la iniciativa amb 5 punts seguits fins que llavors eren Ortiz (a 5:34) també de lluny i el tercer de Holesinska els que situaven la màxima visitant (44-49 a 5:09, temps mort d’Íñiguez). Ortiz d’ofensiu burxava la ferida a 3 minuts (46-53), Magarity amb 4 punts mirava de posar-hi remei (48-55) però Holesinska seguia amb la punteria afinada (48-58).