ACB

Dos més per la causa

Bàsquet. ACB. Kenny Chery i Michael Caicedo, les dues darreres incorporacions del Girona, disposats a donar-ho tot per l’equip

Compte enrere per al debut de Kenny Chery (1,80 m, 1992) i Michael Caicedo (1,99 m, 2003) diumenge contra l’Obradoiro (12.30 h). És el primer partit a casa des de l’estrena de Fotis Katsikaris el 28 de gener amb el 80-61 sobre el Granada. Els dos darrers reforços, després del també fitxatge d’hivern Khem Birch (2,03 m, 1992), que també ha de donar-se a conèixer a l’afició el cap de setmana, afirmen haver tingut una molt bona rebuda al vestidor i estar disposats a donar el millor d’ells mateixos perquè l’equip assoleixi els objectius.

“Puc aportar moltes coses però també puc millorar molt com a jugador”, va dir Caicedo, que es retroba amb cares conegudes amb les quals va coincidir al Barça, del qual és propietat, com Juani Marcos i Sergi Martínez, en unes declaracions al club gironí en què assegurava: “L’equip es troba en una situació que és bonica de jugar, s’han de posar ganes als partits i als entrenaments i guanyar-te la confiança de l’entrenador.”

“Tot just he fet dos entrenaments però sembla que faci cinc setmanes que soc aquí”, afirma Chery. Sobre el duel amb l’Obradoiro, l’exbase del Joventut adverteix: “Serà un partit important per als dos equips, que hauran disposat de molt de temps per preparar-lo, i nosaltres ens hem de centrar en què fem i fer-ho el millor possible per guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)