Eurolliga

Grimau no diu si Ricky debutarà avui

Bàsquet. Eurolliga. El Barça, segon, rep el quart, el Mònaco, equip liderat pel base nord-americà Mike James –màxim anotador (19,4) i que és a 29 del rècord absolut de Spanoulis–, amb el dubte de la participació del nou fitxatge

El tècnic del Barça, Roger Grimau, va assegurar ahir que encara no havia decidit si el base Ricky Rubio debutarà avui al Palau contra el Mònaco (20.30 h, per Movistar), el quart, que va derrotar els blaugrana en la primera volta (91-71), encara que sí que va afirmar que “està preparat per ajudar i a disposició”. “Ha vingut a sumar” i aportarà el seu “treball i humilitat”. L’altra opció és que ho faci diumenge contra el Saragossa. El tècnic va valorar que el Mònaco és un rival que està “en una línia molt bona” i que arribarà amb “molta confiança”, cosa que el fa ser “més perillós” perquè tots els seus jugadors “tenen punts a les mans”. “Són molt agressius en defensa i col·lapsen la pintura. Són molt físics en els esforços, la velocitat i el rebot. Hem d’estar molt lúcids per moure la pilota. Serà un partit molt dur contra un dels millors.” Grimau va definir el base del Mònaco Mike James, el màxim encistellador de l’Eurolliga (19,4) –és a 29 punts del rècord absolut de Vassilis Spanoulis (4.455 punts)–, com “una llegenda viva” del bàsquet europeu i va subratllar que el Barça haurà de tenir “constància” i “paciència”.

“Enamorat del Palau”

Sobre la possibilitat que el Barça jugui partits al Sant Jordi –el club ha enviat una enquesta als socis–, va dir: “Estic absolutament enamorat del Palau.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)