Eurolliga

Vesely: “Estic intentant ajudar Willy perquè s’acostumi al bàsquet europeu”

El pivot del Barça Jan Vesely ha explicat aquest dimecres en la prèvia del partit d’Eurolliga que el seu equip ha de jugar demà dijous a València (20. 30 h) que està “intentant ajudar” el també pivot Willy Hernangómez que “s’acostumi al bàsquet europeu” perquè pugui aprofitar més “el seu cos” i “el seu talent” de manera sostinguda en el futur.

“Willy és un dels nois que estic intentant ajudar i acostumar de nou al bàsquet europeu. Ell juga amb la selecció, però això és diferent: hi ha més partits i mentalment és més esgotador. Intento ajudar-lo de totes les maneres, sobre com fer servir el seu cos i el seu talent a llarg termini, no només en un o dos partits”, ha afirmat el jugador txec.

En declaracions als mitjans de comunicació, Vesely ha assegurat que el Barça sap “què esperar” del partit d’aquest dijous a l’Eurolliga a la pista del València Basket, on hauran de “fer-ho millor” que en els últims duels davant de l’equip taronja per guanyar. “Estem preparats per fer-ho”, ha remarcat.

Vesely, que a l’abril farà 34 anys, ha reflexionat sobre el seu paper com un dels líders de la plantilla: “Intento ajudar l’equip tant com puc amb la meva experiència. Intento transmetre el coneixement que em van ensenyar els entrenadors que he tingut en el passat. Estic gaudint, això és tot”. “Em sento genial i entenc molt bé el meu cos. En els darrers dos anys he intentat cuidar-me més i crec que puc jugar uns quants anys més, però no tinc ni idea d’on acabaré”, ha respost el pivot després de ser preguntat per si es veu acabant la seva carrera al Barça, sobretot després de renovar el contracte fins al juny del 2026. En aquest sentit, ha explicat que se sent “més còmode” amb el tir de mitja distància, en què té “confiança”, que en el triple, però no ha descartat perfeccionar aquest llançament en els últims anys de la seva carrera, encara que no es marqui aquest objectiu avui dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)