Eurolliga

Grimau: “El València Basket és un dels millors equips defensius de l’Eurolliga”

L’entrenador del Barça, Roger Grimau, ha qualificat aquest dimecres el València Basket, el proper rival dels blaugrana demà dijous (20.30 h) a l’Eurolliga, com “un dels millors equips defensius” de la màxima competició continental i “un equip molt potent físicament”.

“El València Basket és un equip molt potent físicament, dels millors equips defensius de l’Eurolliga. Haurem de tenir paciència si no trobem alguna cosa ràpida i buscar bons espais, perquè es fan grans i fiquen moltes mans. Cal intentar entrar a la pintura per deixar anar la pilota”, ha analitzat.

La defensa, clau

En declaracions als mitjans de comunicació des de la pista del Palau Blaugrana, el tècnic català va subratllar la importància de frenar el joc del València d’inici: “Especialment contra nosaltres són molt agressius en el rebot. Cal fer un bon balanç, no donar segones opcions i controlar les pèrdues i el rebot”.

Els tres precedents

Grimau ha opinat que els tres partits que el Barça ha disputat aquest curs contra el València Basket van ser “una mica diferents entre ells”, i ha recordat la derrota del 4 de febrer a la Lliga Endesa (76-79), en què el seu equip va deixar escapar un avantatge de 14 punts i va encaixar un parcial advers de 0-19 a la segona part.

“D’aquest partit podem extreure coses bones com haver aconseguit un avantatge considerable contra un equip molt físic i defensiu, però vam tenir una desconnexió que ells van aprofitar. S’ha d’aprendre sempre de tots els partits”, ha admès. El tècnic ha qualificat com un “beneït problema” el fet de tenir els 14 jugadors del primer equip a la seva disposició i ha comentat que està “més o menys decidit” qui seran tots dos descarts, encara que ha evitat donar pistes.

“Amb confiança”

El tècnic català ha valorat que el Barça està “competint bé” i “amb confiança” per encarar el tram decisiu de la temporada.També ha declarat que a les set jornades que resten de la fase regular de l’Eurolliga queden “partits molt durs”, però l’equip mantindrà l’objectiu de “mirar el més amunt possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)