ACB

El Girona no aguanta l’embranzida del Múrcia (81-73)

Setena derrota seguida del Girona a fora de casa, aquest cop a Múrcia i malgrat un bon inici (2-6), que s’esfumava amb les rotacions, l’UCAM arribaria a manar de 20 (56-36). El 3-15 blanc obria el partit a l’últim quart (66-61), però una antiesportiva a Sergi Martínez rectificada després de revisar-la obria un 6-0 (77-63) que deixava sense opcions els de Katsikaris.

Ennis de costat a costat donava el primer avantatge local (8-6) i amb el triple de Todorovic el parcial encaixat pels blancs era de 12-2. Chery de 6,75 m contestava el montenegrí en el primer dels seus 7 punts seguits (19-15), que després del tir lliure (1/4 el Girona) i el tap de Birch tancava el primer quart amb 10 gràcies al triple frontal a tauler sobre la botzina (21-19).

El Girona entrava en bonus a 8:18 (0-4, 6-11 al parcial) amb dues faltes de Vila i una de Birch –en atac– i el Múrcia lligar un 7-0 amb dues cistelles de (Radebaugh 28-19, temps mort de Fotis a 7:58). Goloman a 6:11 anotava els primers punts visitants de 4,6 m i Susinskas de 6,75 m la primera cistella en joc (30-24 a 5:34, temps mort de Sito) quan l’UCAM havia fallat tres triples per posar-se 14 amunt. Marcos era sancionat amb antiesportiva a Todorovic, que li havia pres la pilota a mig camp, i entre el montenegrí en el servei i Caupain molt fàcil enfilaven la màxima a la dotzena (36-24), 14 amb el 3+1 de Jelinek amb la tercera d’Iroegbu, quan el Girona duia 2/8 tirs i 6 pèrdues (43-29, minut de Fotis). El triple de Fjellerup en el primer atac (43-32), un oasi amb els locals ampliant el marge des de 4,6 m (48-32) i els visitants incapaços de capturar cap ofensiu.

Arturs Kurucs arrodonia la diferència de 6,75 m (56-36) i Iroegbu cometia la quarta a 6:30, en atac. Dues cistelles de Djordjevic i el triple de Marcos (56-43) acabaven amb temps mort local a 4:46. El triple de Vila a tauler (58-46) el replicava Ennis i el de Bescanó cometia la quarta carregant el rebot al que fallava Chery a 3:11. El segon de Fjellerup i tres cistelles seguides de Goloman (ofensiu, assistit per Maxi i al contraatac) reduïen el marge (63-55) però Caupain sobre la botzina deixava el 66-55 al final del tercer quart.

Els triples de Chery i Martínez (66-61) permetien lligar un 3-15 però l’error de Marcos, la pèrdua del 25 i el segon triple de Caupain, després d’ofensiu, recuperaven la barrera psicològica (71-61). Després del minut a 5:19 Iroegbu anotava de dos i a Rodions Kurucs li rectificaven una antiesportiva amb el challenge a 4:45, després de la qual anotava el 73-63 a pilota perduda del Girona al servei. Katsikaris ho aturava amb 77-63 a 2:50 i malgrat els 5 punts de Birch i el triple de Marcos (81-73), l’average també es quedava a casa.