Lliga femenina

El Cadí la Seu rep un correctiu dels grossos a Saragossa (101-62)

Les de l’Alt Urgell són clarament superades a la pista del tercer classificat i queden només un triomf per sobre de la zona de descens

El Cadí la Seu és completament superat a Saragossa i cau de forma contundent a la pista del tercer classificat en un duel en què les catalanes han estat sotmeses al domini aragonès. Leigha Brown, amb 16 punts i 17 de valoració, ha estat la jugadora més destacada de les alt-urgellenques. D’altra banda, la local Leonie Fiebich ha estat qui ha sumat més valoració (19).

L’11-2 inicial ha fet anar el Sedis a remolc des del començament davant el conjunt dirigit per Carlos Cantero, que ha desplegat el seu potencial ofensiu. En el primer quart, les locals han arribat a establir un avantatge de 14 punts (19-5), i malgrat tot, les lleidatanes encara han pogut tancar els primers deu minuts sense que se’ls hi escapés el partit (28-20).

No obstant això, un parcial de 12-1 per arrencar el segon període (40-21) ha fet molt mal a les catalanes, que han arribat al descans a una distància, ara sí, pràcticament insalvable (50-29) i fent aigües en defensa.

L’equip dirigit per Fabián Téllez ha provat de treure l’orgull a la segona meitat, però el Saragossa no ha donat opció al Cadí, amb un balanç espectacular des de la línia de tres (10/14) i imposant-se de forma clara en el rebot defensiu al tercer quart. El matx ja estava del tot sentenciat a la mitja hora de joc (82-47).

El darrer període, de pur tràmit per a tots dos equips, s’ha resolt de manera favorable per a les locals (19-15), que han arribat a guanyar de 42 punts (95-53) i que, finalment, ho han fet de 39 (101-62).

La desfeta deixa el Cadí la Seu (9-16 en el balanç global i 1-12 fora de casa) només un triomf per sobre d’un Gran Canària revifat amb quatre triomfs consecutius que marca la zona de descens (8-17) a manca de cinc jornades per finalitzar la fase regular de la Lliga Femenina Endesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)