Lliga femenina

El Barça CBS paga un mal període a Salamanca

Bàsquet. Lliga F. Només el segon quart (22-8) marca la diferència del líder

Avenida 67 Barça CBS 52

AVENIDA:Leo Rodríguez (8), Çakir (4), Carter (2), Prince (5), Laura Gil (16) –cinc inicial–, Kone (13), Sílvia Domínguez (3), Delaere (7), Vilaró (9), Rodríguez i Hatar. 22/37 de 2, 4/15 triples (Leo Rodríguez, Domínguez, Vilaró i Gil), 11/16 tirs lliures, 30 rebots (6 Kone), 17 assistències (5 Domínguez i Leo Rodríguez) i 85 de valoració (Gil 23).BARÇA CBS:Anna Cruz, Erjavec (8), Anderson (8), Rakovic (6) i Ginzo (14) –cinc inicial–, Broncano (3), Navarro, Pendande (13) i Salzmann. 22/46 de 2, 1/12 triples (Broncano), 5/6 tirs lliures, 24 rebots (5 Rakovic i Cruz), 16 assistències (8 Cruz) i 43 de valoració (Ginzo 17).PARCIALS:18-12, 22-8 (40-20); 11-15 (51-35) i 16/17 (67-52).COMENTARI:El Barça CBS va encadenar la tercera derrota, en una visita molt exigent a Salamanca, contra el líder (67-52). L’Avenida va manar sempre i tenia el partit encarrilat al descans (40-20), però les blaugrana van mantenir l’orgull i es van imposar tant en el tercer quart (11-15) com en l’últim (16-17). La diferència la va marcar el segon quart, amb un triple de Leo Rodríguez en la sortida d’un temps mort blaugrana que situava el 28-14 i un parcial (22-8) definitori per arribar al 40-20 al descans. Les blaugrana van mantenir l’ànim competitiu i es van imposar en el tercer quart (11-15) amb sis punts seguits de Ginzo. L’Avenida no va patir pel triomf perquè es va mantenir per sobre dels 15 punts, però el mèrit de les visitants va ser no ensorrar-se i mantenir l’equilibri en l’últim quart (16-17).