ACB

Katsikaris: “Hem d’estar molt concentrats els 40 minuts”

“És un partit dur, com tots, perquè el Baxi Manresa és un equip que exigeix els seus rivals a jugar a un ritme molt alt, al davant i al darrera gairebé 40 minuts, que corre molt bé i que aprofita qualsevol error que puguis cometre per mala comunicació o un mal balanç defensiu” diu Fotis Katsikaris en la prèvia del Girona - Manresa, d’aquest dissabte a Fontajau (18 h, per M + Dep.4). “Acumulen molts punts en aquest aspecte, son molt verticals i el rebot ofensiu serà fonamental. És un equip que i va amb gairebé quatre jugadors: una bona concentració per controlar el rebot serà una de les claus del partit” hi afegeix el grec, que suma tres victòries en tres partits com a local a Fontajau.

“Hem de seguir com en l’últim partit, en atac, amb poques pèrdues i bones decisions. Fins i tot podem fer-ho millor i tenir un atac equilibrat en la transició perquè també ens agrada córrer i a mitja pista has de prendre bones decisions i buscar un bon tir” afirma l’entrenador del Girona, que abans de la jornada de derbis a l’ACB, destaca: “Juguem a casa, tenim el suport del nostre públic que ens està ajudant molt i que dona escalf a l’equip durant tot el partit. És un partit especial, sempre, i necessitem un esforç afegit perquè de motivació ja n’hi ha, però ells segueixen el seu estil sigui quin sigui el resultat i hem d’estar molt concentrats els 40 minuts”.

“Seguiré fins la última jornada amb la meva filosofia: millorar l’equip i competir contra tots. És el que parlem amb els jugadors, el proper partit és una final. Vull afrontar-ho amb aquesta mentalitat i després fem comptes. Ens enfoquem amb el treball diari i el proper rival” diu Fotis, que recupera Maxi Fjellerup respecte la última jornada, en el duel contra el València.

“És un equip que juga molt ràpid, en transició i en estàtic, i hem de vigilar molt el balanç i el rebot, des de cada posició i durant els 40 minuts” exposa Yves Pons sobre el Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)