NBA

Jordi Fernández: “Sempre hi ha una oportunitat i un camí”

El tècnic recorda Badalona en la seva presentació amb els Brooklyn Nets

Jordi Fernández ha estat presentat amb els Brooklyn Nets, en un acte amb la seva família a primera fila. ““És un pas important i n’hi haurà més darrere. Simplement poder mostrar als joves entrenadors que crec que sempre hi ha una oportunitat i un camí per a cadascú. No ha de ser d’una manera específica i en aquest cas jo puc dir que he tingut fortuna però alhora he gaudit molt el camí aquí en l’NBA i en aquest país”, ha assegurat el tècnic, que ha tingut un record per a les seves arrels, a Badalona. “No sé si ho saben, però la meva ciutat és probablement una de les millors ciutats de bàsquet d’Europa, i jo diria del món. S’hi pot viure el bàsquet als carrers. És on vaig créixer i em vaig enamorar del bàsquet”.

Fernández vol que el pas pels Nets sigui reeixit de manera duradora: “Guanyar és extremadament important, però la manera en què volem fer-ho és un èxit sostingut, volem fer-ho a la llarga”. Diu que busca “un equip competitiu, que estigui connectat, que els uns es preocupin pels altres i que sigui altruista”. “En aquesta indústria es tracta d’obtenir resultats i de ser el millor. Com? El procés és important, hi ha passos necessaris a prendre, però el més important per a mi és creure en l’èxit col·lectiu per sobre de l’individual”, ha argumentat Fernández en subratllar que vol tenir un equip amb identitat i que guanyi “a l’estil Brooklyn”.

El badaloní també ha tingut paraules d’agraïment per a tots els entrenadors amb els quals va treballar en el passat com a assistent i ha tingut un record especial per a Mike Brown i Sergio Scariolo, els seus “pares” en el bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)