Lliga femenina

Azana Baines, nou fitxatge del Cadí La Seu

Ha format part de la selecció nord-americana sub23 del 3X3

El Cadí La Seu continua encaixant peces en el projecte per la pròxima temporada. El següent fitxatge és Azana Baines, aler-pivot nord-americana de 22 anys nascuda a Blackwood (Nova Jersey), arriba procedent del Seton Hall Pirates de la NCAA i signa contracte per una temporada. Aquest curs va anotar 14,7 punts, va capturar 6 rebots i destaca per la polivalència. Té bona mà, ataca des del pal baix i fa un gran treball en defensa, va destacar el seu nou club.

Azana Baines, de 1,85, es va formar a Duke Blue Devils i després va passar pel Virginia Tech Hokies. Al Seton Hall Pirates de South Orange (Nova Jersey) portava dues temporades i en aquesta última va explotar. També ha format part de la selecció dels Estats Units sub-23 de 3x3. El seu fitxatge es converteix en la tercera incorporació per a l’equip dirigit per Fabián Téllez després de l’arribada de Regina Aguilar (Celta) i Ana Mandic (Piestanske Cajky). A més a més de les renovacions d’Anna Palma i Júlia Soler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.