Lliga femenina

El Cadí reforça el seu joc interior amb Bella Murekatete

Té 23 anys, és internacional per Rwanda i arriba del Washington State Cougars de l’NCAA

Bella Murekatete és la quarta incorporació del Cadí la Seu per a la temporada 2024/25. La pivot de Rwanda té 23 anys, fa 1,91 metres, arriba procedent dels Washington State Cougars de l’NCAA i signa contracte per una temporada. Bella Murekatete és la primera jugadora nascuda a Rwanda a jugar a l’NCAA. Va ser nomenada com a jugadora de l’any de la Conferència Pac-12 del 2022 després d’anotar 10,3 punts, capturar 7,3 rebots i fer 1,7 taps per partit. La temporada passada va anotar 11,7 punts, va capturar 7,3 rebots i va fer 1,1 taps per partit. Va ser draftejada pels Phoenix Mercury de la WNBA.

A nivell de selecció, Bella Murekatete va representar el seu país al Campionat FIBA Àfrica sub-16 el 2015, el campionat Africà FIBA U18 el 2018. Amb la selecció absoluta va debutar en un classificatori per a l’Afrobasket del 2023.

Aquest és el quart fitxatge del Cadí després de l’arribada de Regi Aguilar, Ana Mandic i Azana Baines, a part de les renovacions de Júlia Soler i Anna Palma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)