ACB

El Joventut fa oficials les baixes de Tyler Cook, Shannon Evans i Andrew Andrews

El base Andrews tampoc continuarà a la Penya

El Joventut ha fet oficials les baixes dels nord-americans Tyler Cook, Shannon Evans i Andrew Andrews per a la propera temporada. Els dos primers van arribat a meitat de temporada i no continuaran a l’equip, mentre que Andrew Anderws va ser fitxat a l’estiu i encara tenia contracte amb vigor. El pivot Tyler Cook, de 26 anys, va arribar a Badalona al novembre de l’any passat i ha disputat 33 partits, 20 a la lliga ACB i 13 a l’Eurocup. A la competició de lliga ha fet una mitjana de 8,3 punts i 3,8 rebots per partit.

El base Shannon Evans, de 29 anys, es va incorporar a la Penya al més de gener d’aquest any i ha disputat un total de 23 partits, 17 a l’ACB i 6 a l’Eurocup. La propera campanya Evans jugarà en el Morabanc Andorra. A la lliga Evans ha anotat una mitjana de 9,1 punts per partit, ha agafat 2 rebots i ha donat 2,8 assistències.

El base Andrew Andrews, de 31 anys, es va incorporar a l’inici de la temporada i tenia contracte, però el Joventut ha aplicat la clàusula que tenia per poder rescindir la seva vinculació al final del primer any.En la lliga ha disputat 28 partits amb unes mitjanes de 10,7 punts, 1,8 rebots i 2,7 assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.