ACB

Lleida embogeix amb l’ACB: 2.200 socis en 48 hores

ACB. L’ICG Força Lleida, que es va posar com a objectiu i sostre 4.000 abonats, veu com es desferma la il·lusió per ser a Barris Nord

Lleida ha embogit per ser part del somni de l’ascens a l’ACB dinou anys després que la capital del Segrià perdés la màxima categoria. Ningú s’ho vol perdre i tothom vol assegurar la seva presència al pavelló de Barris Nord. Les cues s’han repartit en les darreres 48 hores per donar-se d’alta i ahir es van tancar les oficines amb 2.200 socis tancant passades les deu del vespre, quan en principi era només fins a les vuit. Aquest curs a la LEB Or n’hi ha hagut dos mil. Aquests tenen fins a l’1 de juliol per renovar el seu seient. La capacitat del pavelló és de 6.100, però es vol deixar localitats lliures per als lleidatans que no es facin socis o per una quantitat que s’ha de deixar lliure per partit segons normativa. També hi haurà la possibilitat de seient lliure perquè els socis que no hi vagin alliberin el seu lloc i recuperin part del cost de l’abonament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)