ACB

Colom marxa i Sergi s’acosta

Bàsquet. ACB.El Bàsquet Girona anuncia la baixa del base andorrà. El Barça no exerceix l’any addicional en el contracte de Sergi Martínez, que quedarà desvinculat l’1 de juliol

El Bàsquet Girona va anunciar ahir que el base andorrà Quino Colom (1,88 m, 1988) no continuarà el curs vinent. Colom va arribar al club procedent de l’AEK Atenes ara fa dues temporades en el primer any de l’equip a l’ACB. Molt experimentat, Colom, de 35 anys, suma més de 300 partits a l’ACB. Aquesta temporada ha jugat 32 partits, amb una mitjana de 14:25 minuts, 6,1 punts, 1,8 rebots, 3,4 assistències i 7,2 de valoració. Colom ha jugat un total de 66 partits amb el Girona.

El Barça, per un altre costat, no exerceix l’any addicional present en els contractes dels tres jugadors que tenia cedits –Sergi Martínez, Rafa Villar i Agustín Ubal–i, per tant, quedaran desvinculats de l’entitat blaugrana a partir de l’1 de juliol. Sergi Martínez, de 25 anys, ha viscut tota una vida de blaugrana i l’any passat va recalar al Girona amb un rendiment notable. El club de Marc Gasol espera que hi continuï vinculat.

Lliga catalana

El Palau d’Esports Catalunya de Tarragona serà l’escenari, com fa dos anys, de la 45a edició de la Lliga Nacional Catalana 2024 ACB, que es disputarà durant els dies 11, 12, 13 i 15 de setembre. La competició constarà d’una fase prèvia amb dos grups de tres equips, que s’enfrontaran tots contra tots, a una sola volta, durant els dies 11, 12 i 13 de setembre, a la pista tarragonina, a les 18.30 h i a les 21 h. En el grup A hi ha el Barça, el Bàsquet Girona i el MoraBanc Andorra i en el grup B, la Penya, el Baxi Manresa i el Força Lleida. Els primers classificats accediran a la final, que es disputarà el diumenge 15 de setembre, amb horari encara per confirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)