Lliga femenina

Morgan Bertsch, un altre reforç pel Jairis

Beti Orden, Josep Bofill i Ana Pedrero, baixes de l’Spar Girona al cos tècnic; que també s’acomiada de Silvia Treviño

Morgan Bertsch (1,93 m, 1997) jugarà aquest proper curs al Jairis, que per al seu debut a l’Eurocopa en la seva tercera temporada a la Lliga Femenina compta amb Bernat Canut a la banqueta i també s’ha reforçat amb jugadores de referència com l’alera txeca Petra Holensinska (Casademont), la belga Billie Massey (Estudiantes) o Paula Ginzo (Barça CBS i València).

L’alera pivot californiana seguirà d’aquesta manera en una competició a la qual va arribar procedent del Mechelen i com la tercera màxima anotadora de l’Eurolliga 2023/24 (17,3 punts), però a l’Spar Girona no va complir les expectatives ni amb Laura Antoja ni amb Roberto Íñiguez. 9 punts, 3 rebots i 9 de valoració a les competicions FEB i 11, 3 i 12 a l’Eurocopa son les seves estadístiques en un any a Fontajau.

Més canvis

L’Uni Girona, que té la plantilla per a la temporada que ve tancada després d’anunciar la baixa de vuit jugadores, s’acomiada de Josep Bofill i Ana Pedrero, que l’estiu passat van arribar al cos tècnic del conjunt gironí com a preparador físic i fisioterapeuta, per mirar de posar fi a la sagnia de lesions que havia devastat l’equip de Bernat Canut la temporada anterior. Silvia Treviño tampoc seguirà al club, del qual en formava part com a metge des del 2019 quan va substituir Pere Vila i, la darrera baixa en anunciar-se és la de Beti Orden, a l’Uni 12 anys en dues etapes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)