ACB

Oxigen per a la Penya i pel Girona

Bàsquet. ACB. Els verd-i-negres volen donar la sorpresa a Vitòria (18 h) per tallar una ratxa de quatre derrotes seguides, mentre que els gironins no poden fallar a casa contra el Múrcia, finalista de l’ACB

El Joventut visita avui (18 h, MD) la sempre difícil pista del Baskonia en mala dinàmica de resultats després d’acumular quatre derrotes seguides, sis en els últims set enfrontaments. Els de Dani Miret no estan jugant al nivell que s’espera, però tampoc els està ajudant la sort. Ahir es va confirmar que Michael Ruzic té un trencament tendinós complex al dit polze de la mà dreta, que requereix cirurgia quan es redueixi la inflamació. El croat serà operat dimecres que ve i estarà dos mesos de baixa. La Penya està atent al mercat per si s’ha de reforçar. La Penya s’enfrontarà a un Baskonia que no es va desgastar en el partit d’Eurolliga contra l’Alba de Berlín, a qui dominava de 30 punts en arribar al descans. Els de Pablo Laso arriben amb confiança.

El Bàsquet Girona també té un examen majúscul perquè rep (18 h, MD3) l’UCAM Múrcia, un dels rivals més durs de la competició i vigent finalista de l’ACB. Els gironins continuen amb les baixes ja conegudes de Sergi Martínez i Juani Marcos, i continuen pendents del mercat per reforçar l’equip més enllà d’Albert Ventura, que va signar per un mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)