ACB

BÀSQUET / ACB

Villacampa no plega

El president anuncia per sorpresa que el 30 de juny continuarà al club

«És un acte de responsabilitat», diu el màxim dirigent de la Penya

Ningú s'ho esperava, però a la pregunta de com viuria Jordi Villacampa la seva última copa de president, va sorprendre anunciant que finalment no deixa el club el 30 de juny, quan acaba el seu mandat. El màxim responsable verd-i-negre va deixar clars els seus motius: «Penso que és un acte de responsabilitat, no puc marxar tal com està el club, i estem en un concurs de creditors per intentar reflotar el club i hi he de ser.» D'aquesta manera es tancava el debat sobre la seva possible successió i s'aconsegueix trobar el camí més lògic, tenint en compte com han anat les circumstàncies inesperades que han portat el club a una situació dramàtica i límit: 15 milions d'euros bruts de deute reconeguts pel mateix president en l'última junta general d'accionistes del 29 de desembre. Jordi Villacampa va explicar que ara s'està fent un informe de la situació del Joventut i després es farà el pla de viabilitat per sanejar el club. La continuïtat de Villacampa, que si renova mandat s'hi hauria d'estar cinc anys més, podria ser, però, fins que acabi el concurs de creditors. El president va dir, tot i que no va voler revelar, que està treballant en diferents projectes per intentar aconseguir una injecció econòmica. L'Estudiantes, per exemple, fa gairebé dos anys tenia 10 milions de deute i el mes vinent el club ja estarà completament sanejat.

DKV anuncia que continuarà vinculat al club

Paral·lelament a l'anunci del president del Joventut, es va fer un acte de presentació d'un llibre de DKV Seguros per celebrar els 10 anys que fa que patrocina la Penya. DKV, el patrocinador amb més temporades consecutives de l'ACB d'enguany, ja va fer un comunicat fa dos mesos en què anunciava que deixava el patrocini del club perquè volia explotar més la seva marca en unes altres línies. Però la bona relació que hi ha entre les dues parts va fer que ahir el seu gerent, Josep Santacreu, en el dinar de presentació del llibre, avancés que DKV continuarà vinculat al club patrocinant el bàsquet de base i també amb actes socials per a la fundació del Joventut. Aquest últim any, DKV va continuar fent un favor a l'entitat verd-i-negra, perquè la Penya li va demanar que no la deixés sola en el moment de crisi. En principi DKV havia d'haver deixat el club ja fa un any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)