ACB

L'eslovè triomfant

Copa. Erazem Lorbek va ser el millor del Barça Regal i decisiu en el triomf; mai ha perdut un partit de copa

Erazem Lorbek no coneix la derrota en la competició de la copa. La seva arribada al club blaugrana fa tres temporades l'ha dut a guanyar tots els partits que ha disputat fins ara, o sigui 8 –ha aconseguit els dos títols amb el Barça, o sigui 6 partits en dues edicions i els dos que duu fins ara–. I això és possible perquè ell va ser el gran protagonista del partit de semifinals ahir contra el Caja Laboral. Sense el seu estat de gràcia, el Barça no hagués aconseguit guanyar el partit. “Lorbek ha assolit la maduresa. Avui ha estat molt bé i nosaltres sabíem que el podíem buscar per ajudar-nos a vèncer”, va dir d'ell Xavi Pascual, el seu entrenador.

Excepte en el segon període, en què només va anotar 2 punts, Lorbek va ser molt constant en l'anotació. De fet, va ser la base de l'atac blaugrana: 7 punts en el primer quart, 2 en el segon, 10 en el tercer i 7 en el quart. per una valoració total de 20. “Ha estat un partit molt complicat, però hem aconseguit canviar el ritme en l'últim període i aquesta ha estat una de les claus”, va dir l'eslovè, tan modest com sempre. El joc de Lorbek va despertar admiració fins i tot en els seus rivals. “Lorbek ja fa molts anys que és a la lliga i ja sabem de què és capaç. És la clau per a ells. L'hem controlat una mica millor en la primera meitat però després ens ha fet molt mal”, va dir Fernando San Emeterio.

Tot pensant en la final, Lorbek va aportar una mica de seny: “Qualsevol dels dos equips que ens poden tocar són molt bons i cal recordar que en la temporada regular hem perdut amb tots dos.”

SOBRE LA FINAL

“Qualsevol dels dos equips són molt bons i hem perdut amb tots dos en la lliga”
30
partits
ha jugat Juan Carlos Navarro en aquesta competició. És qui més n'ha disputat en tota la història del torneig.
18
partits
seguits encadenava Juan Carlos Navarro anotant almenys un triple en cada partit de copa. Ahir es va trencar l'estadística.
57
punts
és l'anotació més baixa que rep el Barça en un partit de semifinals. Havia deixat un parell de rivals en 53 i 54 en altres fases.
50
punts
és l'anotació més minsa d'un equip a semifinals. La va registrar el Caja Laboral contra el Real Madrid fa dos anys.
45
pilotes recuperades
són les que ja té Pablo Prigioni en la història de les seves participacions. És líder en aquest apartat.
2
semifinals
consecutives ha perdut el Caja Laboral contra el Barça Regal. La temporada passada el resultat va ser 92-73.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)