ACB

“Ha estat un partit molt dur, punt a punt”

Copa. Xavi Pascual destaca la dificultat de l'adversari, a qui qualifica “d'un dels millors equips d'Europa” tot i ser fora de l'Eurolliga

Xavi Pascual era el reflex de l'alleujament i la relaxació després d'haver superat un test duríssim contra un rival que va exigir al Barça el millor de si mateix per vèncer. “Som dos equips que ens coneixem molt. Devem haver jugat 27 o 28 cops en els tres últims anys. El Caja Laboral és un dels millors equips d'Europa, encara que sigui fora de l'Eurolliga”, va dir el tècnic blaugrana. Pascual va destacar la intensitat del matx: “Ha estat un partit molt dur, punt a punt. Amb molta intensitat.” L'entrenador del Barça va destacar la bona defensa del seu equip perquè va deixar el Caja Laboral en 57 punts: “No és una feina gens fàcil que un equip amb tanta qualitat com aquest anoti tants pocs punts.”

Finalment, va destacar el paper de Lorbek: “Ell és un exemple per a tots nosaltres. Ha treballat molt dur des de petit.”

LA DEFENSA

“No és una feina fàcil deixar un equip amb tanta qualitat en tants pocs punts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)