Espanyol

“Soc molt feliç a l’Espanyol”

Espanyol. Raúl de Tomás reitera el seu agraïment al club blanc-i-blau, reconeix que el confinament és dur i que està preparat per si torna la lliga, encara que vol que es faci amb totes les seguretats possibles per a la salut dels jugadors

Raúl de Tomás no pensa canviar d’aires passi el que passi aquesta temporada. El davanter està molt satisfet a l’Espanyol i només pensa a ajudar l’equip a complir l’objectiu de la permanència. “El meu representant va parlar de la meva situació i jo només he de ratificar el que ha dit. Soc molt feliç aquí i només tinc paraules d’agraïment pel club, el cos tècnic, els companys i l’afició. Tot el que envolta l’Espanyol és molt gran i vull dir-vos que soc molt feliç. Si tornem a jugar faré tots els possibles per aconseguir l’objectiu. Ho donarem tot sobre la gespa”, diu als mitjans del club.

Raúl de Tomás deixa clara la decisió del grup de tornar a competir, però demana que hi hagi un protocol sanitari clar. “Cal tornar però amb unes condicions òptimes de poder estar tranquils i amb la salut assegurada. La nostra seguretat i la de les nostres famílies han d’estar garantides”, assenyala.

El pitxitxi blanc-i-blau reconeix que l’Espanyol ha estat un dels equips més colpejats pel coronavirus, amb diversos positius, i que l’entrenament a casa no és senzill. “És complicat, difícil i diferent del que estem acostumats, però dins de les possibilitats que tenim cadascun de nosaltres a casa nostra intentem fer el treball pautat pel club. El més important és ser responsables i professionals perquè si això es reinicia hem d’arribar en les millors condicions per poder competir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)