Espanyol

Passar de la pantalla a la gespa

Espanyol. Abelardo implementarà des de demà a l’RCDE Stadium tots els canvis tàctics que té al cap per fer evolucionar el seu equip. Els entrenaments col·lectius és la cirereta que l’asturià necessitava per apuntalar l’equip

Tots els equips volen guanyar dies en el calendari, però en el cas de l’Espanyol aquesta sensació encara és més angoixant. La situació classificatòria és delicada i cal remuntar sis punts de desavantatge i fer-ho sense públic a les grades. Però aquests dies el cos tècnic d’Abelardo, al marge de no tenir cap lesionats, encara tenia un altre dubte que l’amoïnava. Quan s’entrenaria de manera grupal? Abelardo és el tercer entrenador de la temporada i el seu model de joc no està del tot implementat i el fet de no poder entrenar amb tot l’equip era un llast en aquesta recuperació que vol experimentar l’Espanyol en les últimes 11 jornades. S’ha fet treball de vídeo i altres moviments per línies però el foc real és el joc d’onze contra onze per provar situacions en què els futbolistes estan més exigits. L’asturià tindrà ara menys de dues setmanes per equilibrar el seu estil de joc i implementar les millores estructurals que ha vist durant seixanta dies amb els seus ajudants a la pantalla de l’ordinador. El foc real serà demà a la tarda a l’RCDE Stadium. Els futbolistes tenen festa aquest cap de setmana i dilluns tenen una primera sessió a les nou del matí i a la tarda, a les 19.00 hores, l’estadi tindrà una implementació definitiva per apuntalar els automatismes de joc necessaris per aconseguir la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)