Espanyol

El retorn més il·lusionant

Pretemporada. El projecte 2021/22 roda sense focs d’artifici, però amb la calma de tornar a ser un equip de primera, amb tot el que això comporta

L’Espanyol ha tornat de vacances i ha posat la primera pedra de la temporada 2021/22 amb les protocol·làries proves mèdiques i els primers entrenaments per grups. Avui es tornarà a repetir el mateix protocol amb la resta de futbolistes pendents de fer la revisió i sessions en grups reduïts. El primer contratemps ha sorgit amb el positiu per Covid-19 de tres membres de la plantilla, i hi ha un altre integrant a qui s’ha repetit la prova perquè els resultats no eren concloents. Tots els positius ja estan aïllats als seus domicilis i presenten un quadre asimptomàtic. El resultat ve dels tests que es van fer diumenge a tots els integrants de la plantilla i del cos tècnic. És temps de pandèmia i després de les vacances el club ja era conscient que hi podria haver algun positiu, com així ha estat.

Aquesta pretemporada no és una pretemporada qualsevol per a l’Espanyol. El club retorna a primera amb la força que li dona la seva història i el fet de ser el cinquè equip amb més presència a primera divisió. És a dir, l’anomalia d’estar a segona ja s’ha corregit i ara el club busca recuperar l’estabilitat a l’elit. Aquest és el gran objectiu de la directiva blanc-i-blava, que no ha definit cap objectiu concret més enllà d’assolir una permanència còmoda. El temps i el recorregut per les 38 jornades diran si l’Espanyol té capacitat per anar més enllà d’una simple permanència i lluitar per ficar-se en el top ten de la lliga. Més enllà d’això, el bioritme de la plantilla és diferent del de fa un any, quan va començar el purgatori de segona divisió. “És una nova temporada, molt especial, teníem moltes ganes de tornar a primera divisió. Tenim més ganes de jugar que mai”, reblava el capità, David López, que espera treure’s el patiment dels últims dos anys i per això feia una menció especial del treball durant aquesta pretemporada que ara comença: “La pretemporada és vital i hem de començar molt fort. Hem de fer una pretemporada a l’altura de l’any passat, que va ser clau. L’inici de lliga és dur. Hem d’estar tots junts i fer pinya durant aquestes setmanes per guanyar el primer partit de lliga.”

L’Espanyol arrenca la pretemporada orfe de focs d’artifici en forma de fitxatges i amb la mateixa plantilla que va assolir l’ascens, més els futbolistes que han tornat de cessions. L’objectiu és anunciar la renovació de Puado al més aviat possible i donar sortida a certs jugadors per fer forat a les noves incorporacions.

CONTRATEMPS

Les proves PCR han detectat tres positius que ja estan aïllats als seus domicilis

DAVID LÓPEZ

“Teníem moltes ganes de tornar a primera divisió. Tenim més ganes de jugar que mai”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)