Espanyol

Melamed vol ser important

Espanyol. El migcampista, ja a la primera plantilla, es mostra il·lusionat i ambiciós abans d’una temporada en la qual, segons assegura, el seu equip competirà amb plenes garanties a primera

Amb fitxa del primer equip i després d’haver-se consagrat el curs passat, a segona divisió, Nico Melamed espera ser protagonista en el retorn de l’Espanyol a primera divisió. “Encaro aquesta temporada amb molta il·lusió, humilitat i compromís. Com a jugador ambiciós que soc, vull ser important”, manifestava ahir, després de l’entrenament matinal, a la sala de premsa de la Dani Jarque. El migcampista, de només 20 anys, considera que el seu equip està preparat de sobres per competir a primera divisió amb garanties, tot i que, de moment, no ha incorporat cap jugador. “Aquesta pretemporada tenim més il·lusió que l’any passat, es nota en l’ambient”, va reconèixer. En tot cas, la recepta serà la mateixa que la temporada passada: “Créixer, a dins i fora del terreny de joc, ser competitius, amb il·lusió i humilitat.”

Respecte a les claus de la seva progressió, Nico Melamed va parlar més d’esforç que de talent. “Crec en el treball i dono al màxim en cada entrenament. Això es reflecteix en els partits. Els entrenaments són tan importants com la feina que fem a casa, amb una bona alimentació i un bon descans.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)