Espanyol

Clàssics de primera divisió

Espanyol. El club presenta les noves samarretes per a la temporada 2021/22, inspirades en les dels anys 80 i 90. Els dissenys han tingut una gran acollida pel respecte a la tradició

Avui dia costa molt fer una nova samarreta que casi amb les exigències del teu públic objectiu. Molts clubs han apostat per dissenys trencadors. Unes propostes arriscades que moltes vegades acaben sent una autèntica aberració fruit dels caps calents de les empreses de màrqueting esportives. L’Espanyol ha apostat per un disseny clàssic que ha tingut una gran rebuda en tota la seva massa social. Les tres samarretes que ha presentat el club tenen una arrel profunda en la tradició del club i apel·len a la memòria històrica dels seguidors. Un impuls anímic i d’il·lusió per a la temporada en què l’Espanyol tornarà a primera divisió.

Així, els dissenys de les dues primeres tenen una relació directa amb la temporada 1987/88. Aquell curs, l’Espanyol va disputar la final de la copa de la UEFA amb Javier Clemente a la banqueta. La primera samarreta és blanc-i-blava amb una franja blava i dues de blanques al costat. La segona samarreta és vermella amb tres franges blanc-i-blaves al pit. Un model icònic que recorda aquella primera edició feta per Massana. El tercer uniforme de joc es basa en el que va lluir l’equip en la campanya 1994/95, quan es va aconseguir l’ascens amb José Antonio Camacho a la banqueta. És de color blau marí. El més trencador dels nous models és el que fa referència als pantalons. La primera samarreta anirà combinada, com la temporada anterior, amb pantalons i mitgetes negres. La segona i la tercera es combinaran amb pantalons vermells i blau marins, respectivament.

El club blanc-i-blau ha volgut retre homenatge a la il·lusió que van generar aquelles temporades i unir-ho amb el retorn que significa tornar a primera divisió. “Estàvem tan convençuts de l’ascens i que tornaríem a primera, que quan vam començar a treballar en els equipaments, a inicis de la temporada 2020/21, volíem que el disseny coincidís simbòlicament amb el de dues temporades històriques del club”, va assegurar Antoni Alegre, director de màrqueting del club, sobre la proposta estètica.

LA PRESENTACIÓ

Volíem que el disseny coincidís simbòlicament amb el de dues temporades històriques al club
Antoni Alegre
director de Màrqueting de l’Espanyol

La primera plantilla té previst vacunar-se demà

L’Espanyol ha rebut la conformitat per part del Departament de Salut perquè els futbolistes i el cos tècnic de la primera plantilla es vacunin aquest dissabte. En principi, la vacuna escollida serà la monodosi de Janssen per als futbolistes que encara no han rebut cap vacuna. Els futbolistes o tècnics que estan en procés de vacunació continuaran la pauta que els tocaria. També cal recordar que els membres de la plantilla que hagin passat la Covid en els últims sis mesos encara no podran vacunar-se pel protocol.

Fa setmanes que el club blanc-i-blau negociava amb el Departament de Salut l’administració de les vacunes per les especificitats de la feina dels jugadors i dels tècnics, que han de conviure moltes hores junts i fer viatges de manera recurrent. Cal recordar que fins ara el club ha detectat cinc positius en les proves PCR que ha fet des del retorn als entrenaments. Un cop vacunats els futbolistes i el cos tècnic, el club blanc-i-blau continuarà, de moment, fent controls rutinaris per detectar possibles positius com a mesura de protecció i prevenció interna per evitar mals col·laterals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)