Espanyol

L’últim tren del ‘Monito’

Espanyol. Vargas té una darrera bala per convèncer Vicente Moreno que té un lloc a l’equip. La prova, contra Las Palmas (19 h, Esport3), en el primer amistós de la pretemporada

Les pretemporades són temps per agafar quilòmetre a les cames i preparar-se físicament i tàcticament per a la competició regular. Això és per al gruix dels futbolistes que saben que tenen un lloc a l’equip. D’altres veuen aquesta fase de preparació com l’última llum d’esperança per canviar el seu destí i demostrar que tenen un lloc a l’equip. En aquest segon grup es troba Matías Vargas. L’argentí va arribar a l’Espanyol fa dues temporades com un dels futbolistes més prometedors del futbol del seu país. El club blanc-i-blau va fer una gran aposta pagant 10,5 milions al Vélez Sarsfield a canvi del 80% dels seus drets. Vint-i-quatre mesos després la cotització del futbolista ha caigut a plom. El setembre del 2019 tenia un valor d’11 milions d’euros i ara només té un valor d’1,8 milions, segons el portal especialitzat Transfermarkt. El seu rendiment ha anat de més a menys, especialment en la darrera temporada, en què només va jugar 621 minuts en 21 partits de lliga. Un rendiment escàs per a les suposades prestacions d’un davanter que havia de ser un dels pals de paller de l’equip per assolir l’ascens i s’ha vist superat per l’aparició de Javi Puado.

El Monito ha vist com aquest estiu tampoc ha estat bo per a ell. Esperava estar en la selecció olímpica de l’Argentina però no va entrar en la llista definitiva. Un altre cop dur per a un futbolista que té contracte amb l’Espanyol fins al 2024. Ara totes les mirades apunten cap a una cessió aquest estiu, però si hi ha un terreny on es poden capgirar tendències és la pretemporada, i sense Javi Puado, amb la selecció olímpica espanyola, l’argentí tindrà els primers minuts de qualitat per reivindicar-se contra Las Palmas (19 h, per Esport3). Un duel que pot ser l’aparador perfecte per a ell, com també per a altres futbolistes com Álvaro Vadillo que no tenen gens clara la continuïtat com a blanc-i-blaus després d’una temporada en què no han tingut el protagonisme esperat jugant a segona divisió. Els dos futbolistes tenen un problema comú per sortir cedits: la seva alta fitxa. Molts són els equips que s’han interessat pels seus serveis, però cap vol fer-se càrrec de les seves fitxes i això és un problema per rebaixar el límit salarial de la plantilla.

Més amistosos

L’Espanyol jugarà avui el primer amistós de pretemporada contra Las Palmas. Els blanc-i-blaus ja tenen tancats tres amistosos més que jugaran en la seva estada a Marbella. El 24 de juliol jugaran contra el Rayo Vallecano (10 h), el 27 contra el Granada (19 h) i el 30 tancaran l’estada contra el Cadis (19 h). Tots els partits es podran veure per Esport3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)