Girona

“Em vull adaptar ràpid i espero aprendre molt”

Darío Sarmiento va posar en escena ahir per primera vegada com a futbolista blanc-i-vermell a Montilivi. Primer a la sala de premsa, on va respondre la es preguntes dels mitjans de comunicació, i després a la gespa, on, un cop passat pel vestidor per canviar-se, va fer-se la protocol·lària sessió de fotos amb l’equipament de partit. “Benvingut, Darío. Esperem que l’estada amb nosaltres sigui fructífera tant per a nosaltres com per a tu”, el va rebre el president del club, Delfí Geli, que va acompanyar el jove atacant de 18 anys en la roda de premsa telemàtica.

“Quan ets petit somies venir a Europa”, va dir Sarmiento, breu en les seves respostes, però concís en el missatge. “Tant de bo em pugui adaptar ràpid. Fa una setmana que soc aquí estic aprenent molt dels companys i del mister. Espero aprendre molt”, va indicar el futbolista, que aterra cedit una temporada pel Manchester City i que ja ha participat en dos amistosos: contra el Nàstic (derrota per 2-1) i contra el Barça B (victòria per 2-0). “Hi ha molt de nivell aquí, en el sentit del joc. Ja es veia, però m’ha semblat un joc com el del River, que vol jugar i es nota bastant”, va explicar Sarmiento fent referència a l’equip dels millonarios, referent a l’Argentina pel seu futbol associatiu en què mira de cuidar la pilota.

Procedent de l’Estudiantes de la Plata, el talentós jugador, encara en edat juvenil, també va expressar en què ha de millorar –“em costa fer gols i en vull fer més”– i què li ha reclamat Míchel que faci sobre la gespa: “Vaig parlar amb l’entrenador quan vaig arribar. Em demana que agafi la pilota i que em jugui l’un contra un.” Finalment, amb el debut en la lliga a l’horitzó, es va mostrar amb “moltes ganes”. “El grup se’l veu molt unit i compromès, tant el cos tècnic com els jugadors, i crec que farem un gran torneig per intentar pujar.”

El grup se’l veu molt unit i molt compromès, i crec que farem un gran torneig per tal d’intentar aconseguir pujar
Vaig parlar amb l’entrenador quan vaig arribar fa una setmana. Em demana que agafi la pilota i que em jugui l’un contra un
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)