Espanyol

Els fitxatges depenen de les sortides

Espanyol. Rufete admet que el mercat ha estat aturat a causa de les limitacions pel sostre salarial

L’Espanyol va presentar ahir els seus dos nous fitxatges –Manu Morlanes i Aleix Vidal– però el club no tanca les portes a continuar reforçant el seu equip. L’entitat té com a urgència incorporar un jugador per a l’eix defensiu, però per a les altres posicions (mig del camp i atac) dependrà de l’èxit de l’equip a l’hora de buscar sortides a jugadors que no entren en els plans de Vicente Moreno. La pujada del límit salarial per a la lliga ha ajudat a desencallar algunes operacions, però l’equip necessita alliberar fitxes i salaris.

“Estem planificant les sortides per tornar a tenir recursos. Teníem la feina feta des de feia un mes i mig, però hem estat parats pel límit”, admet el director esportiu, Francisco Rufete: “Treballem en les sortides perquè ens donin les possibilitats de decidir quines incorporacions fem. Volem disposar d’una plantilla àmplia i de nivell.” L’equip, ara mateix, necessita reforçar la posició de central, sobretot després de la sortida de Lluís López, que ha marxat amb la carta de llibertat en direcció a Saragossa. “Tenim la possibilitat de posar-hi David [López], també”, explica Rufete: “Podem pensar en un migcampista, però ha de ser millor que el que tenim. I estem intentant perfilar les nostres sortides per millorar les posicions d’atac.”

En el capítol de les sortides, la direcció esportiva té clares quines són les seves prioritats: primer, ha d’alliberar un jugador al lateral dret. “Des de l’inici sabíem que un dels dos havia de sortir. Víctor Gómez ha tornat i el més raonable era tenir-los tots tres fins al final, com ha estat. Haurem de prendre una decisió pròximament per veure quin dels dos ha de sortir”, admet Rufete. En la zona del mig del camp també se li està buscant una sortida a Pol Lozano: “No ha tingut gaire protagonisme aquesta pretemporada. Estem treballant amb el jugador perquè vagi a un lloc i demostri el valor que té. Tenim confiança de trobar-lo perquè creiem en el jugador.”

Vargas, a la rampa

L’Espanyol està treballant activament en la sortida del Monito Vargas, que desencallarà altres operacions a causa de la seva alta fitxa, un fet que, d’altra banda, dificulta que pugui sortir. “És un actiu del club i volem que tingui minuts, ho estem buscant perquè els pugui tenir. Ell sap la situació, l’objectiu és que surti per tenir minuts i el club continuï mantenint el seu patrimoni. Estem esperant”, diu Rufete.

LES REACCIONS

Estem planificant les sortides per tornar a tenir recursos. Teníem la feina feta però hem estat parats pel límit
Treballem en les sortides perquè ens donin les possibilitats de decidir quines incorporacions fem. Volem una plantilla àmplia de nivell
Estem intentant perfilar les nostres sortides per incorporar jugadors en l’atac
Francisco Rufete
director esportiu de l’espanyol

Aleix Vidal: “Les coses han canviat molt”

L’Espanyol ja ha presentat els dos fitxatges que ha pogut fer gràcies a l’increment salarial a partir de l’acord de la lliga amb el fons d’inversió CVC. Manu Morlanes i Aleix Vidal es van mostrar molt satisfets de la seva arribada: “El grup és magnífic, ja en tenia alguna referència. No vaig tenir dubtes, no podia deixar-ho escapar”, va comentar Morlanes. “La meva intenció era venir aquí. Soc on vull ser. Qui em coneix sap que no vaig tenir dubtes. Els qui em coneixen saben perfectament que vaig rebre ofertes, però la més sincera va ser la de l’Espanyol”, va dir Aleix Vidal, que va fer una petita referència a la seva època com a jugador blanc-i-blau: “Vaig tenir la meva època, però les coses han canviat molt. És bo per a mi tornar-ho a disfrutar.” La primera època de Vidal en l’Espanyol va ser turbulenta perquè després de juvenil, la direcció esportiva no va comptar amb ell i el va apartar de l’equip. Vidal ho va denunciar públicament abans de marxar a Grècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)