Espanyol

Loren, quart fitxatge

Espanyol. El davanter arriba com a cedit procedent del Betis i es veu compatible amb Raúl de Tomás en el front d’atac blanc-i-blau. Matías Vargas marxa cedit a l’Adana Demirspor turc

Loren Morón és la quarta incorporació de l’Espanyol. Rere Sergi Gómez, Manu Morlanes i Aleix Vidal, el davanter andalús, que arriba com a cedit del Betis amb una opció de compra no obligatòria, ja és a Barcelona, on ahir va ser presentat. “Crec que serà una temporada il·lusionant tant a nivell individual com col·lectiu, vinc amb ganes d’aportar el que es necessiti”, va dir Loren, que es considera compatible amb Raúl de Tomás en el front d’atac. “Soc un futbolista que s’adapta a tota la zona d’atac. Al Betis també he jugat d’extrem i de mitjapunta. Coneixent com juga De Tomás, crec que ens podem compaginar bé”, va assegurar el punta, que, si Vicente Moreno ho considera, es veu preparat per debutar demà mateix contra el Mallorca, ja que du un ritme d’entrenaments normal de la pretemporada amb el Betis.

El de Loren no va ser l’últim moviment d’ahir a l’Espanyol: el club català va informar de la marxa de Matías Vargas. L’argentí jugarà aquesta temporada com a cedit a l’Adana Demirspor turc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)