Espanyol

Derrota i passa enrere

Espanyol. Els blanc-i-blaus cauen contra el Mallorca, un rival directe per la salvació, i empitjoren les sensacions que havien deixat en les dues primeres jornades de competició

Mallorca 1 Espanyol 0

MALLORCA:Reina, Oliván, Valjent, Russo (Sedlar, 46’), Maffeo, Baba, Dani Rodríguez, Take (Battaglia, 86’), Salva Sevilla (Galarreta, 68’), Mboula (Amath, 61’) i Niño (Abdón, 86’).ESPANYOL:Diego López, Sergi Gómez, Dídac, Cabrera, Óscar Gil (Vadillo, 86’), Embarba, David López (Morlanes, 55’), Darder, Puado (Aleix Vidal, 75’), Dimata (Loren, 75’) i De Tomás.GOLS:1-0 (27’) Dani Rodríguez.ÀRBITRE:Díaz de Mera Escuderos.T.G.:Als locals Niño, Take, Oliván, Sedlar; al tècnic Luis García; als visitants Cabrera, Morlanes, Vadillo i a l’entrenador Vicente Moreno.T.V.:Al visitant Sergi Gómez (94’), per vermella directa.

Definitivament, 2 punts de 9 possibles no és el millor registre per a un equip que buscava aprofitar l’embranzida guanyadora del curs passat a la segona divisió. Els dos primers partits de lliga van ser acceptables i van deixar motius per ser optimistes i per concloure que la corba d’aprenentatge encara pot anar cap amunt. Però l’Espanyol ahir va fer un pas enrere en un partit nefast per a l’equip de Vicente Moreno que només va caure per la mínima però que va estar molt lluny de la victòria en tot moment.

El Mallorca no va fer res de l’altre món. Va posar més sal i pebre al partit, amb un puntet més de competitivitat i més possessió de pilota. La superioritat al mig del camp, vehiculada a partir de Salva Sevilla, feia mal a l’Espanyol, que no tenia manera de penjar pilotes als seus puntes, ahir desapareguts. Les ocasions eren patrimoni de l’equip local, amb un xut de Niño que va aturar Diego López al primer pal i un mà a mà en què el porter gallec també es va lluir. Tot plegat va desembocar en l’evidència: el gol de Dani Rodríguez aprofitant un refús del porter després d’una gran jugada d’Oliván.

Sense ocasions

Una hora i tres minuts de partit li va costar a l’Espanyol gaudir de la seva primera oportunitat de gol: un xut d’Òscar Gil que va sortir per sobre del travesser. El partit demanava una marxa més, però les interrupcions feien impossible que cap de les dues aficions –per no parlar de l’espectador neutral– gaudís de l’espectacle. Ara una falta, ara una altra, ara una aturada per una lesió de Manolo Reina... Els minuts anaven passant i, entre substitució i substitució, l’Espanyol continuava sense agafar el ritme a l’enfrontament mentre el Mallorca reforçava la protecció dels tres punts amb una gran feina defensiva. Amb la derrota i una imatge molt dolenta, el partit encara tindria una rebregada més quan Sergi Gómez va fer la traveta a un rival en una ocasió manifesta de gol i va ser expulsat en l’últim minut de partit, fet que el deixarà a la graderia sancionat la propera jornada.

ELS VESTIDORS

No han fet el partit de la seva vida però han sabut competir a un nivell més alt que nosaltres
Sergi Darder
migcampista de l’espanyol
No hem estat bé, el rival ha estat millor. No ha passat el que volíem en el partit
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
L’Espanyol ho ha posat tot a la segona part, però podíem haver guanyat per més gols
Luis García Plaza
entrenador del mallorca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)