Espanyol

Una llarga espera

Espanyol. L’aturada de seleccions arriba en un mal moment per al conjunt blanc-i-blau, que s’haurà de refer d’un molt mal partit mentre espera algun moviment d’última hora en el mercat

L’Espanyol haurà de passar l’aturada de seleccions de la pitjor manera possible, ja que l’equip no acaba d’arrencar (dos punts en tres partits) i, a més, acaba d’encaixar una dura derrota contra un rival directe per a la salvació. Al conjunt blanc-i-blau l’esperen dues setmanes de reflexió en què haurà de recuperar-se mentre intenta algun moviment d’última hora per reforçar la plantilla, totalment condicionat al fet que pugui sortir algun jugador.

“Quan no guanyes vols que el proper partit arribi en dos o tres dies”, va reconèixer Vicente Moreno després de l’enfrontament: “Totes les derrotes deixen mal cos i ara tenim l’aturada i ho allargarà més del compte però ara cal preparar-se i exigir-se més per intentar guanyar l’Atlético de Madrid.”

Moreno va fer evident la necessitat de saba nova a l’equip fent jugar Aleix Vidal i Loren amb molt pocs entrenaments a les cames. “Estem dins del termini. Hem incorporat ja quatre jugadors i pot passar qualsevol cosa com en qualsevol altre equip”, va admetre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)