Espanyol

Propòsit d’esmena

Espanyol. L’equip necessita reactivar-se després del desgavell a Getafe contra un Granada reanimat. Torna RDT en l’última cita abans del derbi

L’RCDE Stadium viurà avui a l’hora de dinar (14 h) l’última cita de l’Espanyol abans d’una altra aturada de la competició. Serà també el darrer duel abans de la visita al Camp Nou, el 20 de novembre, però, més que pensar en el Barça –el té a dos punts–, el conjunt blanc-i-blau aspira a arribar amb tranquil·litat i alegria al parèntesi. “Arribant a una aturada amb victòria, es viu millor i veus més felicitat en tothom”, reconeixia Vicente Moreno. L’altre repte dels blanc-i-blaus, necessari, és treure’s de sobre la pèssima imatge que l’equip va oferir en la seva última versió, al camp del Getafe. Avui arriba un altre equip de la zona baixa, tot i que el Granada s’ha reanimat, encadena quatre jornades sense perdre i va sortir del Ciutat de València amb un 0-3 reconfortant contra el Llevant.

L’Espanyol assumeix que no pot repetir de cap manera la cara que va mostrar a Getafe, d’on Vicente Moreno va sortir empipat i crític. “No sé si vaig ser molt autocrític, simplement vaig explicar el que vaig sentir. Ho analitzem tot amb el convenciment que això ens farà millorar i ens ajudarà a guanyar més partits”, explicava el de Massanassa, que vol l’actitud que sol mostrar l’equip, encara que hagi de patir, com va passar en l’últim duel a casa, contra l’Athletic. “El que compta és que tenim una actitud boníssima per afrontar grans esforços, encara que siguin de gran exigència física. Contra l’Athletic, per exemple, vam fer moltes coses bé tot i que el rival també va aprofitar les seves armes.” A l’RCDE Stadium, l’equip no hi perd des de l’1-2 polèmic –el dels 10 minuts de temps afegit– contra l’Atlético, i hi ha assegurat 10 punts dels 12 últims en joc.

El retorn d’RDT, un cop superat el partit de sanció, és una de les grans esperances d’un equip amb diversos candidats a entrar a l’onze inicial. Puado ha anat agafant ritme, i Yangel Herrera també podria tenir més presència en el partit contra el seu exequip.

El Granada ha agafat aire en les últimes quatre jornades i, de fet, és a tres punts de l’Espanyol. Robert Moreno té diverses baixes, concentrades sobretot al centre del camp. Al davant, Luis Suárez i el veterà Jorge Molina són dues de les amenaces que tindrà David López, que jugarà el seu primer partit després de fer 40 anys.

3 Partits guanyats 2

5 Partits empatats 5

4 Partits perduts 4

12 Gols a favor 11

13 Gols en contra 14

LA PRÈVIA

És un partit importantíssim. Arribant a una aturada amb victòria es viu millor i amb més felicitat de tothom
El Granada no ha arrencat com esperava, però ha anat millorant i arriba amb molta confiança
Vicente Moreno

RDT, sense premi en el seu retorn a l’equip

X.M.

RDT serà un dels protagonistes, en recuperar el seu lloc a l’onze inicial un cop complert el partit de sanció per l’expulsió contra l’Athletic. El davanter, però, torna sense el premi que ambicionava de ser citat per Luis Enrique per al doble compromís de la selecció espanyola. Era candidat a entrar-hi, però no ha passat de la prellista. En va parlar fins i tot Vicente Moreno. “Hem de ser molt respectuosos amb qui pren la decisió. Jo estava esperant gairebé com si hi hagués d’anar jo. Em feia il·lusió perquè és un jugador nostre i perquè me l’aprecio molt”, va explicar el tècnic, que va destacar la humilitat i l’ambició del futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)