Espanyol

David López: “Només hem de tenir clar que podem guanyar”

El capità de l’Espanyol David López ha pres la paraula a poc més de 48 hores de la disputa del derbi al Camp Nou. El defensa ha analitzat la situació del seu equip i dels blaugrana, amb l’arribada de Xavi.

El record de marcar al Camp Nou

“Per mi va ser un orgull i una satisfacció marcar allà. Marcar sempre és bonic però òbviament és un partit especial i sempre és millor que en qualsevol altra partit. El consell que donaria a la resta de jugadors és que no tinguin por i que tinguin clar que ho poden aconseguir.”

L’últim derbi

“No ens dona una motivació especial. La motivació del derbi ja és prou gran. D’aquell moment ja hem passat pàgina i penso únicament en el present. El pròxim partit que ve és especial perquè és el derbi però no li hem de donar més voltes. No necessitem més motivació de la que ja tenim.”

El rol de capità

“Als joves és a qui no em cal dir res perquè ja tenen el sentiment que porten des de baix i són els que m’ajuden a transmetre el missatge a la resta de l’equip, sobretot als meus nous, perquè siguin conscients de la importància que té.”

La preparació del derbi

“A nivell emocional l’únic que hem de tenir clar és que podem guanyar. És la part més important, la de creure en nosaltres mateixos perquè ja ho hem demostrat. Només donant el cent deu per cent tindrem opcions de guanyar com vam fer contra el Madrid.

La situació del Barça

“A nosaltres el que passi al Barça no ens afecta i no hi hem de pensar. Serà un partit molt complicat, perquè tenen jugadors determinants i la motivació extra de tenir un nou entrenador i això fa que els jugadors es vulguin mostrar, però res més.”

L’ambient del Camp Nou

“Jo m’espero un ambient hostil i calent i no perquè vingui Xavi i estiguin com estan. Però és el que hi ha hagut sempre i el que m’agradaria trobar-me. Que els derbis siguin així és el que ens agrada a tots i el que fa que siguin partits molt especials.”

Menys diferència

“No ho veig com una bona oportunitat de guanyar el Barça. Només veig un derbi, un partit molt important pel que suposaria seguir sumant, guanyar fora de casa i perquè seria una recompensa al treball que estem fent. Seria una recompensa també pel que la gent ha hagut de viure des de fa dos anys. Anar al Camp Nou sempre és molt difícil hi hagi els jugadors que hi hagi. Només si donem el màxim tindrem opcions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)