Espanyol

No hi ha un respir en la copa

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau pateix de valent per superar el Cristo Atlético, de segona divisió FEF, en un partit que comença perdent i que acaba guanyant en el minut 86

Cristo Atlético 1 Espanyol 2

CRISTO ATLÉTICO:Guillermo García; Iker Pérez, Abel (Obispo, 90’), Morante (Jesús Torres, 90’), David Gallego; Josua Pérez, Javi Bueno (Vivito, 90’); Diego González, Edu Gallardo, Adrián (Juan Moreno, 90’); i Frodo (Álvaro, 67’).ESPANYOL:Joan García; Miguelón, Calero (Sergi Gómez, 83’), Cabrera, Dídac; Morlanes, Fran Mérida (Darder, 58’), Melendo (Max, 75’), Embarba (Aleix Vidal, 58’); Wu Lei (Puado, 58’) i Loren.GOLS:1-0 (6’) Frodo. 1-1 (46’) Wu Lei. 1-2 (86’) Sergi Gómez.ÀRBITRE:Muñiz Ruiz (col·legi gallec).T.G:als locals Adrián i Edu; als visitants Calero i Darder.

L’Espanyol s’ha acostumat al suspens en aquesta copa, en què tot i enfrontar-se amb dos rivals de categoria inferior en les dues eliminatòries que ha disputat, no ha tingut un dia tranquil. En la primera, al feu del Solares (2-3), un equip de preferent, es va complicar la vida en un partit que guanyava amb claredat per 0-3, i ahir, en la segona, al camp del Cristo Atlético de Palència, de segona divisió FEF, també va haver de serrar les dents per imposar-s’hi (1-2). I és que a l’equip dirigit per Vicente Moreno li va costar molt, en un duel que va començar perdent i en què va acabar remuntant a les acaballes, en el minut 86, amb una diana de Sergi Gómez.

El matx es va complicar aviat per als blanc-i-blaus, ja que el Cristo Atlético va marcar en els primers compassos. En una falta lateral penjada per David Gallego, Frodo (6’) va guanyar la partida a la defensa i amb un cop de cap va fer embogir el Nueva Balastera. La diana va reforçar el guió dels de Palència, que van cedir la pilota a uns periquitos incapaços d’oferir resposta en tota la primera part. Només una ocasió i en un servei de córner que va rematar Loren tot sol al segon pal a fora.

Tot i no haver-hi RDT, era un equip força competitiu el que l’Espanyol tenia a la gespa, i just després del descans els homes d’atac van demostrar talent i una fantàstica combinació entre Embarba i Loren la va rematar Wu Lei (46’) per fer l’empat. El panorama del duel, però, no va canviar gaire, amb els locals defensant i els visitants intentant-ho sense gaire encert en els metres finals, ni en la passada ni en la rematada. De fet, semblava que el partit es dirigia irremeiablement cap a la pròrroga, però Sergi Gómez (86’), que feia tres minuts que havia entrat, va caçar una pilota dins de l’àrea visitant després d’una sèrie de rebots, la va endreçar i va donar la victòria i la classificació al conjunt blanc-i-blau.