Espanyol

El somni de Chen

Espanyol. “Somio guanyar el Barça aquest diumenge. Hem estat capaços de derrotar el Real Madrid. Per què no el Barça?”, diu el president

En la delicada situació esportiva que travessa l’Espanyol, que no ha guanyat encara aquest 2022 i té al davant un calendari de molta exigència amb el derbi en l’horitzó, el propietari i president del club, Chen Yansheng, va deixar-se veure. Des de la Xina i de forma telemàtica, va donar el seu punt de vista sobre el moment que viu l’entitat blanc-i-blava en una entrevista als mitjans oficials del club. “Tinc plena confiança que afrontarem aquesta última part del campionat amb plenes garanties”, va dir Chen. “Entenc les ganes de veure guanyar el nostre equip i de poder mirar la part alta de la classificació. Sé que és difícil parlar de paciència quan hi ha alguns resultats negatius, però la meva experiència m’ha demostrat que és necessari mantenir la calma en aquests moments”, hi va afegir. “Crec que hem fet una bona primera volta, en què hem guanyat rivals molt complicats, i que aconseguirem un bon resultat aquest cap de setmana per deixar enrere la mala ratxa que estem passant”, va manifestar el dirigent, que creu en el triomf contra el Barça diumenge a l’RCDE Stadium. “En aquesta campanya hem estat capaços de derrotar grans equips com el Real Madrid. Per què no aquest diumenge el Barça?”, va insistir. “Somio guanyar el Barça aquest diumenge. I creure en nosaltres davant de qualsevol rival”, va assegurar.

El futur del club

Aquest mes fa sis anys de l’arribada de Chen al club blanc-i-blau, i el xinès es va referir a quin Espanyol s’imagina en els propers anys. “Treballo perquè vull que el nostre equip pugui competir de forma permanent amb els equips de l’elit de la nostra lliga”, va explicar el president, que va posar èmfasi sobretot en la tresoreria, malmesa quan va aterrar. “La meva obsessió des del primer dia que vaig arribar a l’Espanyol és que no torni a estar mai en una situació crítica”, va asseverar. “Aconseguir que l’Espanyol fos viable i sostenible per poder créixer després de manera consolidada i permanent. Estem molt a prop d’aconseguir aquest objectiu econòmic i d’estabilitat imprescindible per poder afrontar el futur amb optimisme”, va indicar.

EL PROTAGONISTA

Treballo perquè vull que l’Espanyol pugui competir de forma permanent amb els equips de l’elit de la nostra lliga
La meva obsessió des del primer dia és que no torni a estar en una situació econòmica crítica
Chen Yansheng
PRESIDENT DE l’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)