Espanyol

Vicente Moreno

Entrenador de l’Espanyol

“Si guanyem el derbi ens donarà moltíssim”

El tècnic de l’Espanyol Vicente Moreno va analitzar el derbi d’aquesta nit, ahir en la roda de premsa prèvia. Després dels últims mals resultats, la necessitat de retrobar-se amb la victòria és cada vegada més gran, però, de moment, al valencià no li preocupa gens el seu futur. “Jo estic bé. Hem de deixar tranquils els jugadors, que juguin alliberats. Tenim l’oportunitat de guanyar i de la resta no n’estem pendents”, comentava Vicente Moreno, que tampoc ha fet grans canvis per preparar el derbi: “Sempre hi ha canvis en el dia a dia de cada setmana. Cal ser flexible i canviar certs aspectes, perquè hem de millorar les coses que es poden fer millor. Però no és una setmana diferent de les altres en aquest sentit. Només que ens fa més il·lusió guanyar, i això es respira en l’ambient.”

La derrota per la mínima en el derbi del Camp Nou (1-0) va deixar una espina clavada al conjunt periquito, que afronta el partit d’avui amb l’esperança de trencar la mala dinàmica contra l’etern rival, cosa que hi donaria encara més importància. “No hi ha dubte que és un partit especial per a tothom. S’ha notat durant la setmana d’entrenaments i tenim la responsabilitat de fer un bon partit, fer-nos-hi al màxim i donar una alegria a l’afició. És un partit que pot ser un antídot després del que hem viscut les últimes setmanes. Guanyar aquesta mena de partits sempre et dona més que els tres punts. La victòria ens aportaria moltíssim”, valorava el tècnic blanc-i-blau, que tampoc vol que la motivació es converteixi en pressió: “Jugar un derbi a casa amb el suport de l’afició és important, però hem de tenir el punt de motivació òptim. En aquesta vida, res és bo per excés, i si ens passem de motivació no serà positiu.”

Un dels factors de què més es va parlar després del partit de la primera volta va ser el plantejament de l’Espanyol, que, en la primera part, va esperar al Barça massa enrere i no va fer un pas endavant fins al tram final del partit, generant prou ocasions per haver empatat si la pilota hagués volgut entrar. “Aquest partit no té res a veure amb el de la primera volta. Buscarem un plantejament que ens pugui donar possibilitats de guanyar el partit. En aquell moment, vam fer un bon plantejament i ens mereixíem més del que vam aconseguir. Moltes vegades, el plantejament no és ser més endavant o enrere contra un equip com el Barça, perquè t’obliguen a fer coses diferents. A veure com va el partit. Lògicament, si guanyem, el donarem per bo, si no ho fem, no”, analitzava Vicente Moreno, ahir. L’espina que l’equip té clavada també és en Raúl de Tomás, que demà tornarà a estar disponible: “És una evidència que quan tenim a tothom disponible som un equip millor i, evidentment, amb ell, que és el màxim golejador, som millors. Es va quedar amb les ganes de marcar en la primera volta, perquè va fer un bon partit, i ara, li noto en la mirada que demà es traurà aquesta espina.”

EL DERBI

“Tenim la responsabilitat de fer un bon partit i donar una alegria a l’afició”

EL PLANTEJAMENT

“No té res a veure aquest partit amb el de la primera volta. Buscarem la millor opció”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)