Espanyol

Sensacions recuperades

Espanyol. El vestidor blanc-i-blau celebra haver revifat amb dos bons partits contra el Barça i el Sevilla, però lamenta que encara no ha guanyat

L’Espanyol ha sortit del sotrac. Després d’un pèssim any 2022, en què encara no ha guanyat, l’equip dirigit per Vicente Moreno ha revifat, en el moment més complicat, amb dos partits força complets contra el Barça (2-2) i el Sevilla (1-1). “És molt positiu com ha competit l’equip en els dos partits, els mèrits que ha fet contra dos grans equips. La llàstima és que no hem guanyat i penso que ens mereixíem els dos partits”, va explicar l’entrenador, satisfet de com s’ha sobreposat el conjunt que entrena. També al vestidor respiren. “Hem recuperat les sensacions, que havíem perdut. A primera divisió, però, la victòria és cara i ho hem de fer millor encara per guanyar”, va reflexionar un dels puntals del grup, Sergi Darder. “Les sensacions són bones”, va reblar Sergi Gómez. Ara el pròxim compromís també és d’altura, contra el Vila-real, a la Ceràmica diumenge (14 h). “És un partit molt important contra un gran rival que està fent les coses molt bé. Un cop més anirem pels tres punts”, va afirmar Gómez. “Estic orgullós de com estem ara mateix, però necessitem punts”, va concloure Darder.

LA DADA

8
partits
ha jugat l’Espanyol aquest 2022 i no n’ha aconseguit guanyar cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)