Espanyol

L’equilibri, un bé molt preuat

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, que demà visita el Vila-real, encadena 12 partits marcant, però 14 encaixant

“El més important és l’equilibri.” Vicente Moreno busca trobar l’equilibri per a l’Espanyol. L’equip que orienta continua sense guanyar en el 2022 i gran culpa d’això la té el fet que no aconsegueix tancar l’aixeta al darrere. El conjunt blanc-i-blau encadena 14 partits encaixant almenys una diana, però 12 marcant, cosa la qual vol dir que si en un d’aquests enfrontaments hagués aconseguit deixar la porteria a zero, hauria guanyat. “A vegades, quan millores en una faceta potser perds en una altra, i busquem l’equilibri”, va explicar el tècnic ahir en roda de premsa. “La clau és explotar més les virtuts que podem tenir i intentar tapar les carències que, com tots els equips, també podem tenir. I aquí hi entra l’equilibri. Quan poses a la balança les dues facetes, que pesi més la millor”, va dir el tècnic d’un conjunt que demà (14 h) visita un Vila-real que passa un gran moment i que sí que està trobant aquest equilibri darrerament. El conjunt entrenat per Unai Emery suma 10 punts dels últims 12 disputats, i en aquestes quatre jornades, ha encaixat un gol i n’ha marcat 9. Per al duel a la Ceràmica, Moreno no podrà comptar encara amb David López ni Morlanes (lesionats) ni tampoc amb Aleix Vidal (sancionat).

1.400 periquitos a la Ceràmica

La totalitat de les entrades a la zona visitant de l’estadi de la Ceràmica per veure el Vila-real - Espanyol de demà s’han esgotat. El club blanc-i-blau disposava d’un total de 1.400 tiquets a la zona visitant del feu groguet, que es van posar a la venda amb el paquet d’autocars gratuïts que va organitzar l’entitat per al desplaçament, i totes les entrades han estat venudes. Demà hi haurà, doncs, un gran desplaçament periquito cap a l’estadi del Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)