Espanyol

De les sensacions a l’anhelada victòria

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau busca a Vila-real el primer triomf del 2022, després de dos partits convincents; uns 1.400 aficionats estaran a l’estadi groguet

L’Espanyol necessita guanyar amb urgència. L’equip blanc-i-blau no assaboreix el triomf des de l’últim dia del 2021, amb aquella postrema victòria a València (1-2), i des d’aleshores, res. El més similar a vèncer que ha experimentat l’equip dirigit per Vicente Moreno el 2022, en què ha jugat vuit partits –dos de copa i sis de lliga– és la classificació per penals contra el Ponferradina en la copa, en un matx que va acabar en empat (1-1) després de 120 minuts, i els dos últims empats a l’RCDE Stadium, contra dos rivals d’altura, Barça (2-2) i Sevilla (1-1), en què els periquitos, en els dos casos, van tenir a tocar el triomf. Tot plegat va canviar un panorama desolador, ja que la versió mostrada contra culers i sevillistes va ser convincent en un moment en què la imatge de l’equip blanc-i-blau era més que decebedora. “No estem contents amb els resultats, però sí amb el rendiment i les sensacions”, va explicar Moreno abans del duel que avui enfronta el seu equip al Vila-real a La Cerámica. “Mereixeríem tenir bastants més punts dels que tenim i això faria que les sensacions fossin molt bones. Però no es pot viure de ficció, i la realitat és que volem i necessitem guanyar partits”, va indicar el tècnic.

No serà fàcil contra el Vila-real, un conjunt que s’ha entonat els darrers mesos. “És un equip de molt nivell, amb grans jugadors i un gran entrenador. Està molt treballat. Fa quatre dies va jugar contra la Juve una eliminatòria de Champions i va merèixer guanyar. És un partit de molta exigència”, va manifestar el de Massanassa, que no pot comptar amb Aleix Vidal, Morlanes i David López. A l’altre bàndol, l’equip groguet té les baixes de l’experiquito Gerard Moreno, Coquelin i Paco Alcácer per lesió i afronta el duel havent sumat deu punts dels darrers dotze. “Haurem de ser capaços de ser molt eficaços en tot allò que fem. Els tres punts ens permetrien continuar en bona línia”, va indicar el tècnic Unai Emery.

Desplaçament massiu

El club va esgotar les 1.400 entrades a la zona visitant del feu groguet que es van posar a la venda amb els autocars gratuïts que va organitzar l’entitat. Uns 1.400 seguidors acompanyaran l’equip.

10 Partits guanyats 7

9 Partits empatats 8

6 Partits perduts 10

42 Gols a favor 30

24 Gols en contra 35

L’AVANTMATX

No estem contents amb els resultats, però sí amb el rendiment i les sensacions; necessitem guanyar partits
El Vila-real és un equip de molt nivell, amb grans jugadors i un gran entrenador; està molt treballat
Vicente Moreno
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)