Espanyol

Casado: “Vull veure un Espanyol competitiu”

Copa. L’Espanyol de Rubén Casado somia amb la possibilitat de classificar-se per als quarts de final. El repte: frenar l’instint de Geyse

L’Espanyol rep avui (17 h) a la ciutat esportiva Dani Jarque el Madrid CFF en els vuitens de final de la copa. Examen difícil per al conjunt blanc-i-blau contra un rival de superior categoria, que disposa de futbolistes tan determinants com Geyse. La brasilera suma 16 gols en la lliga, tres menys que Oshoala, els mateixos que Martens i dos més que Alèxia. Geyse és l’única futbolista no blaugrana que està entre les quatre primeres màximes golejadores de la 1a Iberdrola i avui en la copa tots els focus estaran posats sobre ella: “Geyse és una de les millors jugadores del món i quan tens una jugadora així al camp pot passar qualsevol cosa. El Madrid CFF és un rival ràpid, vertical, dinàmic i que arriba molt a l’àrea contrària, però espero veure un Espanyol competitiu”, explicava en la prèvia el tècnic Rubén Casado. “Comptem amb el factor camp a favor i hem d’aprofitar-ho. Hem de sortir de la millor manera possible, amb les millors sensacions per intentar passar l’eliminatòria.”

L’Espanyol, quart classificat de segona, ha eliminat el Pozoalbense i l’AEM, tots dos en la pròrroga, i l’Alavés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)