Espanyol

El malson dels desplaçaments

Espanyol. Els blanc-i-blaus visiten aquest migdia el Llevant, el cuer del campionat, en una nova ocasió per guanyar a domicili. Els periquitos només sumen un triomf a fora

No estan sent els partits a domicili una cosa per recordar en l’Espanyol aquesta campanya. I és que el conjunt orientat per Vicente Moreno només ha guanyat un matx dels tretze que ha jugat a fora en la lliga, amb un bagatge de 7 punts obtinguts de 39 de disputats. Avui (14 h), torna a fer un desplaçament, amb el record encara latent de l’últim al feu del Vila-real fa dues setmanes, que va acabar amb una dolorosa golejada (5-1), i visitarà aquest migdia el Llevant.

Contra el conjunt granota, el cuer, els periquitos tenen l’oportunitat de tornar a vèncer a fora, on tampoc no està aconseguint oferir una versió convincent. “Intentem fer el mateix que fem a casa, però els equips, normalment, treuen més punts a casa que a fora”, va indicar Vicente Moreno en la prèvia. “Ens agradaria tenir millors números i volem i necessitem guanyar per tenir una estadística bona a fora, com la tenim a casa. És una motivació”, va explicar el preparador, que va assegurar que a l’equip no li pesa el fet de no guanyar pràcticament mai de visitant. “Ens pesa quan volem guanyar el partit i no el guanyem. Res del que ha passat abans determina el que pot passar i el que fem contra el Llevant és el que determinarà el que farem en aquell partit concret, i en això ens hem de centrar”, va dir el tècnic d’un conjunt que és el setzè pitjor a domicili del campionat. “Lluitarem per guanyar aquest partit i a veure si podem deixar aquesta estadística en l’oblit”, va expressar el de Massanassa.

Per al duel, l’entrenador té moltes peces, perquè David López i Manu Morlanes s’han reincorporat al grup superades sengles lesions i són en una llista en què només falta Dimata. No s’esperen canvis respecte a l’onze que dissabte va superar amb solvència el Getafe (2-0). “El Llevant té un dibuix semblant al del Getafe, no igual, però treballen de forma diferent. Cada rival et demana unes coses”, va dir Moreno, que no es refia del rival. “El nivell que té actualment el Llevant, ni el de la seva plantilla, no tenen a veure amb la classificació.” L’equip orientat per Alessio Lisci, que suma 7 punts de 12, té una baixa important en la seva davantera, ja que José Luis Morales no s’ha recuperat d’unes molèsties al genoll.

3 Partits guanyats 8

9 Partits empatats 8

15 Partits perduts 11

29 Gols a favor 33

54 Gols en contra 40

L’AVANTMATX

Intentem fer el mateix que fem a fora que casa, però els equips, normalment, treuen més punts a casa . Voldríem tenir millors números
Lluitarem per guanyar i a veure si podem deixar aquesta estadística en l’oblit
Vicente Moreno
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)