Espanyol

Alarma amb RDT

Espanyol. El davanter abandona la concentració de la selecció espanyola per molèsties a l’espatlla

Preocupació i inquietud en l’Espanyol. I és que el referent ofensiu de l’equip, màxim golejador amb 14 dianes en la lliga, Raúl de Tomás, està lesionat. El davanter blanc-i-blau, fins ahir amb la selecció espanyola, amb la qual havia de jugar contra Albània, dissabte a Cornellà-el Prat, i Islàndia, durant l’aturada internacional, va abandonar la concentració de l’equip a Las Rozas, a causa d’unes molèsties a l’espatlla. RDT, doncs, no jugarà cap dels dos amistosos esmentats i caldrà veure quin és l’abast de la dolença. La FEF va indicar en un comunicat que va alliberar el futbolista “com a mesura de precaució després d’una acció en l’entrenament que li ha provocat un traumatisme a l’espatlla”. “Després de l’exploració mèdica realitzada, els serveis mèdics, d’acord amb l’opinió del cos tècnic, han decidit no arriscar”, va concloure la nota.

Ara, l’Espanyol revisarà l’estat del jugador amb l’esperança que la lesió no sigui important i pugui estar disponible per al proper compromís del conjunt que entrena Vicente Moreno, el dilluns 4 d’abril al feu de la Real Sociedad.

Embarba entén l’afició

Adri Embarba no està tenint una temporada fàcil. Amb un rendiment irregular i xiulat per l’afició periquita en diversos enfrontaments, va parlar ahir de tot plegat en roda de premsa. “Soc el primer autoexigent amb mi mateix i entenc l’afició i respecto la seva opinió”, va indicar l’atacant. “Si l’afició m’exigeix és perquè sap que puc donar més de mi mateix”, va manifestar el jugador, que va ser titular en l’últim partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)